מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שנשלחה לאימייל ולא נענתההילה13/03/2011
שלום לאורית ולצוות הנכבד,
בעקבות אי מענה על שאלה ששלחתי לאורית אני מפרסמת שאלה זו כאן בתקווה שאזכה למענה מהיר (מלכתחילה שלחתי לאימייל ולא לפורום כי הנושא היה דחוף ועודנו דחוף):
אחרי טיפול האפילציה הבנתי שצריך למרוח ביאפין או ויטה מרפן 3 פעמים ביום, ולעשות זאת במשך שלושה ימים לאחר האפילציה.
חשוב לי לדעת האם צריך לשטוף את הפנים במים וסבון / לשטוף את הפנים במים / לחטא את האזור עם הממליס לפני מריחת ביאפין?
או שאפשר למרוח את המשחה "סתם כך" על הפנים ללא הכנות מוקדמות?
איך אני אמורה למרוח את המשחה? שכבה דקה ולהספיג בפנים? שכבה עבה ואחר כך לנגב? או לתת לזה להיספג לבד?
תודה רבה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שנשלחה לאימייל ולא נענתה - תגובה
אורית בן יהודה14/03/2011היי זיווה ברוכה הבאה לפורום.
גולשים רבים שולחים לי שאלות לאימייל האישי ולא מעלים אותם לפורום במקרה זה אני מפנה אותם חזרה לפורום, אני שמחה שהעלית את השאלה לפורום זו מטרתו ואשמח לענות לך.
מייד לאחר טיפול אפילציה מומלץ למרוח ביאפין עוד בקליניקה ,ביאפין היא משחה לטיפול בכויות ופחות מומלצת להמשך טיפול בבית.
המשך הטיפול בבית : שטיפת הפנים בסבון עדין ומריחת "ויטה מרפן" או "בפנטן +" .
אין צורך לחטא עם הממליס המשחות עצמן אנספטיות (מחטאות).
שכבה עבה מומלצת רק בבית וזאת רק במקרה ונוצרים גלדים, יש לתת למשחה להספג, המשחה גורמת לרגנרציה (חידוש) של העור עוזרת בהנשלת התאים המתים ומאזנת את מצב העור.
ביציאה מהבית יש למרוח שכבה דקה ולהספיגה לעור ומעל מאוד חשוב למרוח מקדם הגנה משמש כדי להמנע מפיגמנטציה במיוחד בעור כהה או צהוב.
יש למרוח את המשחה עד שהעור נרגע ,מאחר והדבר אישי אין להגדיר מס' ימים אלה למרוח עד לרגיעה.
מחוץ לבית מומלץ להעזר במגבון לח לפני מריחת המשחה .
חשוב: במקרה ונוצרו גלדים קטנים אין לקלף אותם הם יפלו לבד לאחר מקלחת או שטיפת הפנים .
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)