מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנים וחזהאני16/03/2011
שלום...
אני רוצה להוריד שיער באיזור הפנים ומאוד חוששת מהחמרה , קראתי המון ושמעתי מלא סיפורים של בחורות שעברו הסרת שיער בפנים וזה את את ההפך.
שמעתי על השיטה אולטרסאונד להסרת שיער הפנים.
האם היא יעלה ובטוחה לאיזורים: פנים וחזה ( בפנים יש לי קצת שיער עבה וכל השאר כהה אבל דק ובחזה יש לי שיער דק וכהה) .
יכול להיווצר מצב שיהיה לי שיער בחזה כמו של גבר מהטיפולים ?
מהם אחוזי ההצלחה בפנים ?.
הייתי אצל אפילטורים מקצועית ( 20 שנה) , היא לא המליצה לי לעשות אפילציה כי אילו אזורים גדולים ויהיו לי פצעים ( העור לא מגיב טוב אחרי רבע שעה)..
צבע העור שלי הוא אמצע , לא בהיר מדי אבל ממש לא כהה..
ממש נואשת ..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים וחזה - הסרת שיער
אורית בן יהודה16/03/2011הי ברוכה הבאה לפורום.
אזור הפנים הוא אזור הורמונלי ואכן נתקלים במקרים רבים בהם הטיפול לא היה נכון ונגרמה החמרה במצב השיעור, הדבר קורה כאשר יש שיער פלומתי מידי שלא מגיב טוב להסרת שיער באנרגיה אופטית -ליזר/IPL גלי אור באורך מסויים עלולים בהחלט לעורר זקיקי שיער רדומים ביחוד אצל בנות עם חוסר איזון הורמונאלי.
אולטרה סאונד הוא פתרון טוב לשיער דק וכהה הן בפנים והן באזור החזה , העבודה בSELECTIF PRO אינה מעוררת זקיקי שיער רדומים אינה כואבת ואינה משאירה פצעונים .
אחוזי ההצלחה הם כ 80% מהשיער הקיים והמתמידות מגיעות לתוצאות יפות.
ישנם אזורים בפנים בהם אפשר לעבוד על השיער העבה והכהה בשיטת ELOS - שילוב IPL וגלי רדיו הנותנת תוצאות מוגברות.
גם אפילציה אפשרית אצל קוסמטיקאית מיומנת.
כל הנאמר כמובן לאחר אבחון ותישאול רפואי/הורמונאלי.חשוב לגשת למכון המנוסה בכל השיטות ומבין את אופן צמיחת השיער שיתאים עבורך את הטיפול המתאים -ניתן לשלב גם מס שיטות במקרים מסויימים.
הפתרונות קיימים אז אל יאוש ובהצלחה,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)