טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קראתי שיש רופאים שסבורים כי שימוש ממשוך ברטין A גורם לדלדול העור. למאמר הגיבו נשים שהעידו כי לאחר שימוש במשך שנים העור שלהן נהיה דק ורגיש וזה לא השתפר גם לאחר שהפסיקו. אני בת 30 ולאחרונה הרופא עור רשם לי רטין A. האם יש לי ממה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום הילה וברוכה הבה לפורום ראשית חשוב לדעת כי מחקרים נעשים מדי יום ובתדירות גבוהה מאוד וכל מחקר הוא בעל קבוצות נחקרות מסויימות לכן כשאת קוראת מאמרים תתייחסי אליהם כאל מחקרים מגדריים ולא כאל משהו רחב היקף. לכל תרופה יש זמן שימוש עליו לא צריך לעבור מכל מיני סיבות. אם קבלת רטין A מהרופא אז תשתמשי בו לתקופה בו נתבקשת להשתמש ואל תחרגי. לשאלתך, אל תחששי להשתמש. חשוב לדעת כי בזמן שימוש ברטין A יש להימנע מחשיפה לשמש ולהימרח במקדמי הגנה מס' פעמים ביום.
בהצלחה רחל סיטבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד