טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום סוג עורי הוא מעורב נוטה ליבש אבל עם פצעי שומן תת עוריים, וסימנים אדומים חלשים שנשארו מהפצעים, האם הפילינג ביו פיטו של כריסיטנה לשימוש ביתי יכול לעזור?, כמה פעמים בחודש מומלץ לעשות אותו?, האם שמעתן על פילינג של גולד קוסמטיק שאומרים שהוא טוב לפצעים ולסימנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סיגל שלום לך אני ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית טובה באיזורך על מנת שתאבחן לך את העור ותיתן לך את הטיפול הטוב עבורך גם במכון וגם טיפול משלים הביתה. אבחנה של עור מאוד חשובה להצלחת הטיפול לכן מאוד קשה לי להמליץ לך דרך המחשב בלי שאני רואה ומרגישה את עורך. מה שטוב לחברה לא בהכרח יהיה טוב לך, ועלמנת לא לגרום נזקים מיותרים אני ממליצה על טיפול אישי. בהצלחה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד