מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגמנטציה- מלזמה מעל השפה ומתחת לעינרונית29/03/2011
היי
אני מאוד נואשת... בת 36 והפגמנטציה בפנים מתכהה עם הזמן, התחילה מלפני 9 שנים מההריון הראשון והחמירה לפני 5 שנים בהריון השני.
אני רוצה לציין שאני מורחת כל בוקר קרם הגנה שך AVEN +50 ומעל מייק אפ, המייק אפ כמובן לא מסתיר אוליי קצת מטשטש.
הייתי רוצה לקבל הצעה מרופא ולא מקוסמטיקאית, שמעתי על שיטת IPL ואני קצת חוששת להיכנס לזה.
חשבתי על פילינג עמוק, ניתוח פלסטי ומה לא...
ניסיתי אין ספור קרמים קוסמטיים וגם קרמים שרכחו לי אותם בבית המרקחת עם מרשם מרופא עור.
צירפתי תמונות, ברצוני לציין שהמציאות קשה יותר, בתמונות לא כל כך רואים את הכתם.
מקווה שמישהו מכם יוכל לעזור לי אני מאוד נואשת ....
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה מזעזעת
רונית29/03/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה אחרונה
רונית29/03/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגמנטציה- מלזמה
ריטה מור זבולון30/03/2011רונית שלום לך
אני יודעת שהטיפול בפגמנטציה הוא אכן מיאש, אבל צרך סבלנות הכתם לא נוצר ביום אחד. לכתם לוקח שנים להיוצר.
עצם זה שאת ראית את הכתם בהריון מעיד על חוסר של ויטמינים מקבוצת B , ויטמין E ... וכמובן הורמונים שתמיד משפיעים על מצב העור.
מה שאני ממליצה לך זה להצטייד בהרבה סבלנות, כי אין פתרונות פלא, להגיע לקוסמטיקאית רפואית שמטפלת בשיטה הדו עומקית של חוה זינגבוים - טיפול יחודי ממוקד המפחית את הייצור המוגבר של מלנין (פיגמנט שצובע את העור). כמובן הטיפול נעשה גם במכון וגם משלים בבית.
בנוסף הייתי נותנת לך תוספי תזונה כדי להשלים לך את החסרים מבפנים
כך בהדרגה, בסבלנות ובהתמדה בטיפולים יש פלאים והאור חוזר לעור.
מאחלת לך המון בהצלחה בתהליך ושמח לעמוד לרשותך
ריטה מור זבולון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)