פגמנטציה- מלזמה מעל השפה ומתחת לעינ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגמנטציה- מלזמה מעל השפה ומתחת לעינ
    רונית
    29/03/2011

היי
    אני מאוד נואשת... בת 36 והפגמנטציה בפנים מתכהה עם הזמן, התחילה מלפני 9 שנים מההריון הראשון והחמירה לפני 5 שנים בהריון השני.
    אני רוצה לציין שאני מורחת כל בוקר קרם הגנה שך AVEN +50 ומעל מייק אפ, המייק אפ כמובן לא מסתיר אוליי קצת מטשטש.

הייתי רוצה לקבל הצעה מרופא ולא מקוסמטיקאית, שמעתי על שיטת IPL ואני קצת חוששת להיכנס לזה.
    חשבתי על פילינג עמוק, ניתוח פלסטי ומה לא...
    ניסיתי אין ספור קרמים קוסמטיים וגם קרמים שרכחו לי אותם בבית המרקחת עם מרשם מרופא עור.
    צירפתי תמונות, ברצוני לציין שהמציאות קשה יותר, בתמונות לא כל כך רואים את הכתם.

מקווה שמישהו מכם יוכל לעזור לי אני מאוד נואשת ....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד תמונה מזעזעת

רונית
    29/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה אחרונה

רונית
    29/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגמנטציה- מלזמה

ריטה מור זבולון
    30/03/2011

רונית שלום לך
    אני יודעת שהטיפול בפגמנטציה הוא אכן מיאש, אבל צרך סבלנות הכתם לא נוצר ביום אחד. לכתם לוקח שנים להיוצר.
    עצם זה שאת ראית את הכתם בהריון מעיד על חוסר של ויטמינים מקבוצת B , ויטמין E ... וכמובן הורמונים שתמיד משפיעים על מצב העור.
    מה שאני ממליצה לך זה להצטייד בהרבה סבלנות, כי אין פתרונות פלא, להגיע לקוסמטיקאית רפואית שמטפלת בשיטה הדו עומקית של חוה זינגבוים - טיפול יחודי ממוקד המפחית את הייצור המוגבר של מלנין (פיגמנט שצובע את העור). כמובן הטיפול נעשה גם במכון וגם משלים בבית.
    בנוסף הייתי נותנת לך תוספי תזונה כדי להשלים לך את החסרים מבפנים
    כך בהדרגה, בסבלנות ובהתמדה בטיפולים יש פלאים והאור חוזר לעור.
    מאחלת לך המון בהצלחה בתהליך ושמח לעמוד לרשותך
    ריטה מור זבולון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו