מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החמרת שיעראני29/03/2011
שלום ..
יש משהו שאני לא מבינה אשמח אם תסבירו לי .
נאמר לי פה שבעזרת אולטראסאונד אני אוכל להוריד שיער בבטיחות מבלי שיגרם לי נזק (החמרת שיער).
ומקוסמטיקאית הבנתי שרק עם מחט שחודרת אל השורש זה בטיחותי.
איך זה שבאולטראסאונד לא יכול להיווצר מצב של החמרת שיער , זה סוג של לייזר לא?....
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החמרת שיער - תגובה
רחל סיטבון01/04/2011שלום לך וברוכה הבאה לפורום.
ליזר ואולטראסאונד הן שתי שיטות שונות לחלוטין, שתי אנרגיות שונות לחלוטין. בלייזר אכן יכולה להיות החמרה משום שהוא עובד על שטח מסויים ותוקף את כל מה שעובר בטווח. לעומת זאת אולטראסאונד כפי שהוא היום עובד בשיטה מאוד סלקטיבית שמשפיעה נקודתית על השיערה אותה היא אוחזת, כך שכל מה שמסביב לא מושפע.
מקווה שעזרתי
רחל סיטבון
0526775522
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
מורן05/04/2011החמרת שיער-רלוונטית לאיזורים הורמונליים-כמו פנים .
יש עדויות ש IPL יכול לעורר צמיחה באיזורים מרוחקים מהאיזור עליו מפעילים המכשיר.
בלייזר נדמה לי שהתופעה פחות תיתיכן,מפני שאורך הגל יחיד והטיפול ממוקד.
אבל -זה לא אומר שלייזר יהיה יעיל לפנים. יש להתיעץ עם מומחה אמין.יש גם פורום של רופאה מומחית בתחום באינטרנט.
ניסיוני: לייזר לפנים יעילות מסויימת אך נשארו שערות בודדות.
IPL-לא גרם נזק. מכיון שאצלי שערות בודדות- מתאים יותר אפילציה.
לגבי אפילציה-בעבר ניסיתי 3 קוסמטיקאיות שהאפילציה אצלן היתה ללא תוצאה.או שהשאירו פצעים.
לבסוף מצאתי אפילטורית עם מכשיר שעושה איזושהי עבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר - תגובה
רחל סיטבון05/04/2011שלום לך שוב
התגובה שלי היתה רלוונטי לשיטת האולטראסאונד בלבד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)