שיער אף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער אף
    גלי
    04/04/2011

שאלה מביכה קצת- אני אישה נאה מאוד בסביבות גיל 40. מפריע לי השיעור הקטן שנמצא בצידי מחיצת האף-כמובן בחלק שקרוב יותר לשפה העליונה (ניתן לראות בפרופיל מקרוב , בעיקר בשמש/אור יום) האם יש שיטות להסרת השיער לצמיתות באיזור זה?
    סליחה אם השאלה נשמעת מוזרה אבל זו השריטה שלי כנראה...
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער אף

הוספת תגובה

• שיער אף - תגובה

אורית בן יהודה
    04/04/2011

היי גלי ברוכה הבאה לפורום.
    אינך צריכה להיות מובכת , נושא זה מציק לגברים ונשים כאחד וניתן לטיפול ע"י מכשיר הselectif pro - הסרת שיער באלטרא סאונד בהצלחה רבה.
    ניתן להסיר עד כ- 80 % מהשיער ע"י טיפול באולטרה סאונד.
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער אף - תגובה

ריטה מור זבולון
    05/04/2011

לגלי שלום
    אני דווקא לא הייתי ממליצה לך להסיר באזור האף את השיער לצמיתות. זה שיער שיש לו תפקידים חשובים- כמו לסנן את האויר שאת נושמת מחיידקים,אבק וכו' ולחמם את האויר שאת מחדירה לראות. בנוסף בפנים האף קיימת רקמה רירית שלא הייתי ממליצה לך לגרות אותה.
    אני ממליצה לך להסיר את השיער חלקית באזור רק מה שבולט החוצה בעזרת חוט או שעווה או מספריים, על מנת שיראה אסטטי.(וזה לא רק שריטה שלך אני מכירה המון נשים וגברים שהעניין הזה מתריד אותם)
    מקווה שעזרתי לך
    בהצלחה
    יום מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער אף - תגובה והסתייגות

אורית בן יהודה
    05/04/2011

היי גלי,אני חייבת לציין שאכן לשיער האף יש תפקידים חשובים, אך מדובר בשיער שבקצות האף קרוב לשפה העליונה- הסרת שיער חלקית ומזערית עדיין נשאר מספיק שיער פלומתי בתוך הריריות של האף וראייה לכך הם אנשים להם שיער פלומתי עדין ולא בולט ,יש לציין שאין לטפל באולטראסאונד בעומק האף באזור הריריות העדינות . לכן מיותר לציין שהסרת השיער בקצוות האף כפי שתיארת לא יגרום לשום פגיעה בתפקוד סינון האויר , בנוסף אין שום הבדל באם את מורטת בשעווה נהפוכו הדבר יגרום לשיעור ייתר ועירור זקיקים נוספים ויגביר את עגמת הנפש.
    לפי ההגיון של התגובה הנוספת שקיבלת, הרי גם בזמן מריטת השיער לא תהיי מוגנת...
    יש כאן סתירה...
    לא ממנהגי לסתור דברי מנהלת בפורום ולא עשיתי כל בכל שנותי בניהול הפורום, אך במקרה זה הדבר מתבקש.

בהצלחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהירות והיגיון בריא

שיר
    05/04/2011

היי גלי אני כמוך מאוד שעירה וסובלת לצערי מאותה בעיה ולצערי לפני כשנתיים הקשבתי להצעת ה'קוסמטיקאית שלי בזמנו ומרטתי את השער מס' פעמים בשעווה. בקצוות האף,וכיום אני מצטערת מעומק לבי כי השער גדל בצורה לא מבוקרת. אני מאוד מבינה לליבך.אני נוהגת לקרוא בפרום זה רבות ואני מאוד נהנת מהמקצעיות וידע .לאחר שקראתי רבות על הסלקטיב פרו ושמעתי המלצות אני שוקלת לטפל בשער זה באולטרסנוד מאחר ואני טיפוס מאוד זהיר ראיתי ראיתי ודיברתי עם מ'ס לקוחות שקיבלו טיפול כזה והם מרוצות ולכן אני שוקלת ברצינות להתחיל בטיפול .וטוב שיש בפורום הזה מנהלות עם הגיון בריא.שיהיה לנו בהצלחה ושבעזרת ה' נפטר מהשער הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער אף - תגובה והסתייגות - תגובה

ריטה מור זבולון
    05/04/2011

אורית שלום
    לא היה בכוונתי לפגוע בעצה שלך אני פשוט לא מכירה את המכשיר שאת המלצת עליו.אני מתנצלת.
    דבר שני התכוונתי להסיר את השיער ממש בקצה האף, ולא בפנים ולכן גם הסברתי את חשיבותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתכן!

גלי
    07/04/2011

אני מודעת לחשיבות של שיעור באף, ואכן כוונתי הייתה אך ורק לאיזור החיצוני ביותר שקצת בולט בפרופיל. אני לא יכולה לדמיין למרוט שם בשעווה מהסיבות שצויינו, ויותר מכך-
    מהכ-א-ב...
    אבדוק את המכשיר שהומלץ. מודה לכן שוב על שהחכמתם אותי בנושא.
    בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

אורית בן יהודה
    08/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו