מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער אףגלי04/04/2011
שאלה מביכה קצת- אני אישה נאה מאוד בסביבות גיל 40. מפריע לי השיעור הקטן שנמצא בצידי מחיצת האף-כמובן בחלק שקרוב יותר לשפה העליונה (ניתן לראות בפרופיל מקרוב , בעיקר בשמש/אור יום) האם יש שיטות להסרת השיער לצמיתות באיזור זה?
סליחה אם השאלה נשמעת מוזרה אבל זו השריטה שלי כנראה...
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער אף - תגובה
אורית בן יהודה04/04/2011היי גלי ברוכה הבאה לפורום.
אינך צריכה להיות מובכת , נושא זה מציק לגברים ונשים כאחד וניתן לטיפול ע"י מכשיר הselectif pro - הסרת שיער באלטרא סאונד בהצלחה רבה.
ניתן להסיר עד כ- 80 % מהשיער ע"י טיפול באולטרה סאונד.
בהצלחה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער אף - תגובה
ריטה מור זבולון05/04/2011לגלי שלום
אני דווקא לא הייתי ממליצה לך להסיר באזור האף את השיער לצמיתות. זה שיער שיש לו תפקידים חשובים- כמו לסנן את האויר שאת נושמת מחיידקים,אבק וכו' ולחמם את האויר שאת מחדירה לראות. בנוסף בפנים האף קיימת רקמה רירית שלא הייתי ממליצה לך לגרות אותה.
אני ממליצה לך להסיר את השיער חלקית באזור רק מה שבולט החוצה בעזרת חוט או שעווה או מספריים, על מנת שיראה אסטטי.(וזה לא רק שריטה שלך אני מכירה המון נשים וגברים שהעניין הזה מתריד אותם)
מקווה שעזרתי לך
בהצלחה
יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער אף - תגובה והסתייגות
אורית בן יהודה05/04/2011היי גלי,אני חייבת לציין שאכן לשיער האף יש תפקידים חשובים, אך מדובר בשיער שבקצות האף קרוב לשפה העליונה- הסרת שיער חלקית ומזערית עדיין נשאר מספיק שיער פלומתי בתוך הריריות של האף וראייה לכך הם אנשים להם שיער פלומתי עדין ולא בולט ,יש לציין שאין לטפל באולטראסאונד בעומק האף באזור הריריות העדינות . לכן מיותר לציין שהסרת השיער בקצוות האף כפי שתיארת לא יגרום לשום פגיעה בתפקוד סינון האויר , בנוסף אין שום הבדל באם את מורטת בשעווה נהפוכו הדבר יגרום לשיעור ייתר ועירור זקיקים נוספים ויגביר את עגמת הנפש.
לפי ההגיון של התגובה הנוספת שקיבלת, הרי גם בזמן מריטת השיער לא תהיי מוגנת...
יש כאן סתירה...
לא ממנהגי לסתור דברי מנהלת בפורום ולא עשיתי כל בכל שנותי בניהול הפורום, אך במקרה זה הדבר מתבקש.
בהצלחה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהירות והיגיון בריא
שיר05/04/2011היי גלי אני כמוך מאוד שעירה וסובלת לצערי מאותה בעיה ולצערי לפני כשנתיים הקשבתי להצעת ה'קוסמטיקאית שלי בזמנו ומרטתי את השער מס' פעמים בשעווה. בקצוות האף,וכיום אני מצטערת מעומק לבי כי השער גדל בצורה לא מבוקרת. אני מאוד מבינה לליבך.אני נוהגת לקרוא בפרום זה רבות ואני מאוד נהנת מהמקצעיות וידע .לאחר שקראתי רבות על הסלקטיב פרו ושמעתי המלצות אני שוקלת לטפל בשער זה באולטרסנוד מאחר ואני טיפוס מאוד זהיר ראיתי ראיתי ודיברתי עם מ'ס לקוחות שקיבלו טיפול כזה והם מרוצות ולכן אני שוקלת ברצינות להתחיל בטיפול .וטוב שיש בפורום הזה מנהלות עם הגיון בריא.שיהיה לנו בהצלחה ושבעזרת ה' נפטר מהשער הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער אף - תגובה והסתייגות - תגובה
ריטה מור זבולון05/04/2011אורית שלום
לא היה בכוונתי לפגוע בעצה שלך אני פשוט לא מכירה את המכשיר שאת המלצת עליו.אני מתנצלת.
דבר שני התכוונתי להסיר את השיער ממש בקצה האף, ולא בפנים ולכן גם הסברתי את חשיבותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתכן!
גלי07/04/2011אני מודעת לחשיבות של שיעור באף, ואכן כוונתי הייתה אך ורק לאיזור החיצוני ביותר שקצת בולט בפרופיל. אני לא יכולה לדמיין למרוט שם בשעווה מהסיבות שצויינו, ויותר מכך-
מהכ-א-ב...
אבדוק את המכשיר שהומלץ. מודה לכן שוב על שהחכמתם אותי בנושא.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
אורית בן יהודה08/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)