מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר להחזיר מוצרים שהזיקו?אלה06/04/2011
שלום אורית, רכשתי ערכת הבהרה ונגרם לי צריבה, אני מצטערת שהתחלתי הטיפול ללא המלצה של רופא עור, בכל מקרה האם יש אפשרות להחזרת המוצרים? אולי לקחת מוצרים אחרים במקום, די איבדתי אמון בקוסמטיקאית ש טיפלה בי. האם הכוויה שנוצרה תעבור? בהמלצת הקוסמטיקאית בקליניקה שלך שמתי בינתיים ויטה נרפן להרגעה ומקווה שלא נגרם לי נזק בלתי הפיך? מה אני עושה? אשמח אם תתקשרי אלי בבקשה(הטלפון נמחק כבקשתך)בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להחזיר מוצרים שהזיקו? - תגובה
אורית בן יהודה06/04/2011היי אלה, ברוכה הבאה לפורום.
ראשית חשוב לא להילחץ לתת לעור להירגע ולהניח קרם הגנה משמש ביציאה מהבית.
ככל הנראה לא קיבלת הדרכה נכונה מהקוסמטיקאית לגבי שימוש נכון והתרגלות לתכשירים פעילים ונראה שעורך רגיש במיוחד ודורש הסתגלות איטית לתכשירים המכילים חומצות כמו בערכת ההבהרה של חווה .
לפי תיאורך נוצר לך פילינג מהתכשירים - זו הכוויה שאת מתארת, חשוב לזכור שלעור יש יכולת ריפוי וחידוש מדהימה .
יש להפסיק להשתמש בתכשירים לשטוף את הפנים בסבון נטראלי- לא חומצי , להגעת העור מומלץ למרוח"ויטה מרפן" או "בפנטן+"
בימים הקרובים העור יתייבש ויתחיל קילוף מתחת לקילוף(ואני מניחה קילוף קליל) יבנה עור חדש ובריא אין לגעת בגלדים הנוצרים הם ינשרו מעצמם, שוב אני מדגישה את חשיבות הנחת קרם ההגנה ביציאה החוצה.
אני מבינה שאת סובלת גם כך מפיגמנטציה לכן רכשת ערכת הבהרה , הסכנה היחידה לאחר התקלפות העור היא התגברות הפיגמנטציה.
אני מציעה לך לשוחח עם הקוסמטיקאית שמכרה של את ערכת ההבהרה של חווה זינגבויים
ולברר מה מדיניות החזרת /החלפת החומרים אצלה.
אפשרות נוספת: לאחר שהעור ירגע והוא ירגע! בעור רגיש כשלך ניתן להשתמש בחומרים פעילים בשיטת ה"חצי" כלומר חצי כמות מקרם ההבהרה+חצי כמות מקרם לחות רגיל, ערבוב שני החומרים יחדיו ומריחה על העור ובנוסף לעשות זאת לסירוגן לילה כן לילה לא.
שיטת ה"חצי" מורידה את ריכוז החומרים הפעילים לחצי וכפועל יוצא לא יווצר גירוי בעור רגיש. מריחת התכשירים בשיטת ה"חצי" יחד עם התרגלות לתכשיר לילה כן לילה לא ,תרגיל את עורך לשימוש בחומרים פעילים ועם קצת סבלנות תוכלי גם עם אותה ערכה שרכשת להגיע לתוצאות בהדרתיות וסבלנות
אותו דבר היה קורה, סביר להניח עם הרבה יותר גירוי גם אם היית מקבלת חומרים פעילים מרופא עור ללא הסבר והתייחסות אישית, חומרים רפואיים מטיבעם מגרים יותר את העור.
לסיכום כן הכוויה/ גירוי הייתר תעבור ועם טיפול מקצועי לאחר מכן תוכלי להגיע להבהרה .
מקווה מאוד שעזרתי , הכי חשוב : בלי היסטריה, זה אמנם נראה מפחיד עכשיו אבל לא יגרם לך נזק בלתי הפיך.
אני לא נוהגת להתקשר לטלפונים שמשאירים לי בפורום
אם ההסבר שכתבתי לך לא מספיק ברור ומרגיע את מוזמנת להתקשר אלי מחר בשעה סבירה אשמח לעזור.
לילה טוב אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)