טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 35 ויש לי הרבה פצעוני אקנה בקו תחתון של הלסת והפנים. אבקש לדעת האם יש דרך, גם ביתית, להפחית כמות הפצעונים וצלקות שנשארו אחרי פצעונים. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי חנה ברוכה הבאה לפורום. ישנם תכשירים פעילים לשימוש יומיומי העושים נפלאות לאקנה ומעדנים הצטלקויות, יחד אם זאת את צריכה לזכור שיש חשיבות לטיפול אצל הקוסמטיקאית משום שכל פצעון מתחיל בנקודה שחורה לכן אני ממליצה לך למצוע קוסמטיקאית רפואית טובה לעבור ניקוז קומודונים(שחורים) ולעבור אבחון מקצועי להתאמת תכשירים לטיפול ביתי. בהצלחה, אורית בן יהודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד