חשיפה לשמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה לשמש
    ליסה
    09/04/2011

ניסיתי להישתמש ברט אויט שבוע ולא התאים, שאלתי רופאת עור אמרה שאחרי שבוע אשפר למרוח קרם הגנה בתדירות של פעם פעמיים ביוםנ ולא כל שעתיים כמו בשימוש ברט אויט, האם זה נכון ובאיזה מקדם הגנה להישתמש ? כי שימוש יתר במקדם הגנה מחמיר לי את הפצעונים.
    איך ביכלל לטפל בעור בתקופת הקיץ.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפה לשמש

הוספת תגובה

• במשך

ליסה
    09/04/2011

האם יתאים קרם לעוא אדמומי ומגורה ( כי אני תמיד נוטה לאדמומיות) עם מקדם הגנה של SPF 20?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במשך - תגובה

אורית בן יהודה
    11/04/2011

היי ליסה ברוכה הבאה לפורום.
    ראשית לא ברור לי מתן רטויט לאור הנוטה לאדמומיות , רטויט הוא רטין A ומריחת רטין A גורמת להגברת האדמומיות.
    במקרה כשלך יתאים יותר מתן קרם חומצה גליקולית או קרם המכיל חומצה אזלאית והאפשריות עוד רבות.
    ניתן להתאים לעורך טיפול שלא יגביר את האדמומיות ויאזן את עורך השמן גם בימי הקייץ. .התאמה והמלצה מקצועית תוכלי לקבל רק לאחר אבחון מדוייק.
    לגבי קרם הגנה, אני תמיד ממליצה על מקדם הגנה בעל 30 SPF, לד"ר כדיר יש תרסיס הגנה שלא גורם לשומניות יתר יחד עם משחות קרטולטיות(מקלפות /ממיסות) וזה כולל רטין A, והתכשירים עליהם כתבתי.
    את קרם ההגנה יש למרוח בשכבה נדיבה מספר פעמים , בתקופה זו של השנה שהיום מתארך ומזג האויר מתחמם יש לכך חשיבות עליונה.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ליסה
    11/04/2011

אבל אם אני מתאפרת בבוקר ומורחת לפני קרם בעל נקדם הגנה 50 SPF איך אני יחדש אותו? על המייקאפ? או שבגלל שהמקדם גבוה אז אפשר רק פעם אחת ביום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

אורית בן יהודה
    12/04/2011

הי ליסה,
    אמנם מריחת מייקאפ מהווה עוד שכבת הגנה אך בימי הקייץ בהחלט לא מספיק למרוח פעם אחת ביום מקדם הגנה גם אם הוא בעל 50 SPF, גם הנטיה להזעה בימים חמים מסירה את ההגנה, את צריכה למצוא דרך לחדש את מריחת ההגנה והמייקאפ אלא אם את סגורה במשרד מהבוקר ועד רדת החשיכה.
    ניתן להחזיק בתיק מטליות להסרת איפור ולחדש.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו