מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער דק וצפוץ ולייזרבני27/04/2011
שלום רב. אני גבר בן 25.
יש לי מלא שיער דק וצפוץ באיזור הכתפיים והחלק העליון של כל זרוע, כמו כן באיזור הבטן והחזה. השיער הוא יותר מן פלומה.
לפני שנה וחצי הלכתי לפגישת ייעוץ במכון שהוא מטעם קופת חולים כלשהי. שם אמרה לי המאבחנת לא לגעת בשיער עם לייזר, כי לייזר יגרום לצמיחה מוגברת של השיער, ולא ישמיד אותו. היא אמרה לי לחזור לאחר שנתיים.
האם יכול להיות שלאחר שנתיים אוכל לטפל בשיער בעזרת לייזר? מקרה כזה אפשרי? אחרי הכל, השיער הפלומתי הזה הוא לא משהו שלא רואים אצל הרבה נשים.
נ"ב
האם גילוח חוזר יגרום לו לגדול עבה יותר במשך הזמן? כי בפעמים האחדות שכן נגעתי בו, הוא גדל בדיוק אותו הדבר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דק וצפוץ ולייזר - תגובה
אורית בן יהודה28/04/2011היי בני ברוך הבא לפורום.
קיבלת יעוץ מקצועי .טיפול בשיער דק ופלומתי אינו יעיל ואפילו עלול להחמיר את הצמיחה מאחר ומדובר באזור הורמונאלי .
אין לדעת איזו צמיחה תהייה בעוד שנתיים.
טיפול יעיל בשיער כזה הוא ע"י מחט חשמלית- אפילציה אוSELECTIF PRO- אולטרה סאונד- ללא כאב.
שתי השיטות עובדות סלקטיבית על השערה ואינן מעוררות צמיחה מוגברת,
בהצלחה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)