שיער דק וצפוץ ולייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער דק וצפוץ ולייזר
    בני
    27/04/2011

שלום רב. אני גבר בן 25.

יש לי מלא שיער דק וצפוץ באיזור הכתפיים והחלק העליון של כל זרוע, כמו כן באיזור הבטן והחזה. השיער הוא יותר מן פלומה.

לפני שנה וחצי הלכתי לפגישת ייעוץ במכון שהוא מטעם קופת חולים כלשהי. שם אמרה לי המאבחנת לא לגעת בשיער עם לייזר, כי לייזר יגרום לצמיחה מוגברת של השיער, ולא ישמיד אותו. היא אמרה לי לחזור לאחר שנתיים.

האם יכול להיות שלאחר שנתיים אוכל לטפל בשיער בעזרת לייזר? מקרה כזה אפשרי? אחרי הכל, השיער הפלומתי הזה הוא לא משהו שלא רואים אצל הרבה נשים.

נ"ב
    האם גילוח חוזר יגרום לו לגדול עבה יותר במשך הזמן? כי בפעמים האחדות שכן נגעתי בו, הוא גדל בדיוק אותו הדבר.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער דק וצפוץ ולייזר

הוספת תגובה

• שיער דק וצפוץ ולייזר - תגובה

אורית בן יהודה
    28/04/2011

היי בני ברוך הבא לפורום.
    קיבלת יעוץ מקצועי .טיפול בשיער דק ופלומתי אינו יעיל ואפילו עלול להחמיר את הצמיחה מאחר ומדובר באזור הורמונאלי .
    אין לדעת איזו צמיחה תהייה בעוד שנתיים.
    טיפול יעיל בשיער כזה הוא ע"י מחט חשמלית- אפילציה אוSELECTIF PRO- אולטרה סאונד- ללא כאב.
    שתי השיטות עובדות סלקטיבית על השערה ואינן מעוררות צמיחה מוגברת,
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו