פוליסן-האם מומלץ? יש תופעות לוואי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליסן-האם מומלץ? יש תופעות לוואי?
    viki
    01/05/2011

שלום!
    האם מומלץ להשתמש בפוליסן למי שיש המון שערות חודרוניות
    אחרי שעווה במפשעות כאשר מדובר בלהוריד את כל השערות באזור זה.

האם זה יכול לגרום לנזק?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פוליסן-האם מומלץ? יש תופעות לוואי? - תגובה

רחל סיטבון
    02/05/2011

לילה טוב ויקי וברוכה הבאה לפורום.
    תכשיר הפוליסן נולד בדיוק למצב אותו את מתארת.
    פוליסן הינו תכשיר נהדר ונותן פתרון נפלא לצמיחה הפוכה של השערות. המטרה שלו היא לשחרר את הפקק החוסם את זקיקי השערה ומקשה עליה לצאת החוצה מה שגורם לשערה להיות כלואה והלאה לייצר פצעונים. באמצעות המסת החלבון המצוי בעור (במצב של תא מת) מסייעים לשערה לצאת ביתר קלות. התכשיר לא נמצא מזיק ונהפוך הוא הוא נמצא יעיל מאוד.

פתרון נוסף עליו אני ממליצה - הסרת שיער לטווח ארוך מצויין משום שכאשר אין שיער אין מה שיפצע את העור. כדאי לנסות

רחל סיטבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תעשו בחיים הסרת שיער במקרה כזה

שירה
    16/05/2011

שלום,
    לי יש פוליקולויטיס בכל הגוף. בפנים זה במיוחד בעיה כיוון שזה נראה וגם הגילוח מחמיר את זה. רופא עור המליץ לי לעשות הסרת שיער. הלכת לקוסמטיקאית ועשיתי טיפולים בIPL ופשוט כל טיפול הוציא לי טונות של פצעים ענקים. לאחר כל הסרה היה לי איזה חודש מלא מלא פצעים גדולים ומודלקים. כל פעם היא אמרה שזה לגיטימי. שלימתי לה אלפי שקלים על חומרים וכל מיני חומצות פיקטביות וכל פעם שאחרי טיפול הייתה נתקעת שערה אחת או שתיים ביקשתי שתוציא היא אמרה שזה בתשלום...
    אז שנמאס לי והפסקתי...
    כמובן שאחרי ששפכתי שם ים כסף לא היה אכפת לה ומאז נעלמו עקבותיה של הקוסמטיקאית.
    היא גם מכרה לי את הפוליסן הזה ב150 ש"ח... ולא ראיתי שינוי גדול משמעותי.
    לפני איזה כמה זמן ראיתי באחד הפורמים שתי עצות אחת למרוח כל יום על הפנים עם צמר גפן ספיריט סליציל ולשפשף את מקום הגילוח עם מברשת שינים בכל מקלחת כמה דק'.
    וכך ב20 ש"ח לחודש + מברשת שניים יש מדי פעם עוד פצעים אבל המצב הרבה הרבה יותר טוב.
    לכל מי שזה רלוונטי קחו לתשומת ליבכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תעשו בחיים הסרת שיער במקרה כזה - תגובה

רחל סיטבון
    17/05/2011

ערב טוב יהודה וברוך הבא לפורום

שלב כמעט בלתי נמנע בתהליך הסרת השיער הוא יציאת הפצעונים מזקיקי השיער. הסיבה: החלשת השיער. לשיערה אין יכולת לצאת דרך פתח הזקיק והיא מסתבכת ומייצרת דלקת. ברגע שהתהליך מסתיים ולא נותרות שערות אז כבר לא יהיה מה שיפצע את העור. פוליסן הינו תכישר מצויין ונמצא יעיל מאוד בפיתרון פוליקוליטיס. המקרה שלך הוא אינדיבידואלי ואין להכליל על כלל המטופלים.

צר לי שנכווית מקוסמטיקאית וממליצה בחום לנסות אחרות ויש רבות וטובות.

בהצלחה

רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים לאחר גילוח.

נוני
    15/06/2013

בוקר טוב:
    יש לי בעיה לאחרונה מאז שאני מגלחת את הרגליים בירך החלק הפנימי של הרגל הקרוב למפשעה יש פצעים אדומים וניהיה לי שיער שחור עבה וחודרני, מה שלא היה בעבר אני מותרדת מאוד בקושי יכולה ללכת עם מכנסיים קצריים , תופעה מאוד מוזרה בחיים לא היה לי את זה מה עושים?
    תודה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו