היי יש לי מספר שאלות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יש לי מספר שאלות.
    מור
    01/05/2011

1. האם את מכירה את מכשיר ה4MP ? האם את יודעת מה תוצאותיו?
    2. האם מותר להוריד שערות מהיד עד לסופה? או רק חצי יד? (עורי בצבע מוקה, שיערות שחורות דקות)
    3. אני רוצה להתחיל לעשות שעווה באזור הסנטר אך אני מפחדת מאיך שהשערות יצמחו לי בחזרה..
    איך הן אמורות לגדול לאחר ההסרת שיער בשעווה והאם בכלל מומלץ להוריד בשעווה?

תודה רבה
    ויום טוב
    :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי יש לי מספר שאלות.

הוספת תגובה

• היי יש לי מספר שאלות. - תגובה

רחל סיטבון
    02/05/2011

לילה טוב מור וברוכה הבאה לפורום

המכשיר נחשב לטוב והוכיח את עצמו. ניתן להוריד שיערות כמעט בכל מקום בגוף ואין כל בעיווןה כל עוד למטופל אין איזשהיא מגבלה המופיעה בהתוויות הנגד של המכשיר בו את מטופלת.
    גוון העור עלולו להוות בעיה הן מבחינת יעילות הטיפול שהרי האנרגיה בה משתמשים עלולה להתבזבז במצב של גוון עור כהה ובמקום לכוון לשיער רובה תלך לעור מה שעלול ליצר במקרים קיצוניים גם כוויות.כל זאת אני אומרת בהנחה ואפיינת נכון את עורך. כל מטפל שאליו תלכי ידע לאפיין את עור ואת התאמתו לטיפול מהסוג הזה.
    אם מעולם לא עשית שעווה באזור הפנים לא אמליץ לך על כך ועוד מבלי לראותך. באופן כללי, שעווה משנה את מקוריות השיער ומה שהיה ישנה את צורתו צבעו וכיוון הצמיחה. כלומר אם הנך בעלת שיער פלומתי באזור הסנטר שעווה עשויה להפוך אותה לקשה יותר.
    לילה טוב
    רחל סיטבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו