כתמי פיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי פיגמנטציה
    לימור
    15/05/2011

שלום
    ברצוני בבקשה לקבל מידע , אני בעלת עור בהיר ויש לי כתם על המצח ושתי כתמים מתחת לעיניים על העצם של הלחי , קיבלתי בעבר טיפולים של משחות ע"י רופא עור וזה הבהיר קצת את המקום אך לא ממש העלים , לאחרונה התחלתי טיפול של 4MP על הכתמים עשיתי כבר 3 טיפולים ומתחילים לראות שיפור אך הכתם עדיין לא נעלם , האם את ממליצה על שיטת הטיפול ב- 4MP ?? והאם ידוע לך מניסיון אחרי כמה טיפולים הכתם נעלם ?? או שזה בכלל לא נעלם??
    השאלה השניה האם מלזמה זו מחלה שלא ניתנת לטיפול או שכל כתמי הפיגמנטציה נקראים מלזמה???

אודה לתשובה לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמי פיגמנטציה

הוספת תגובה

• כתמי פיגמנטציה - תגובה

אורית בן יהודה
    26/05/2011

הי לימור ברוכה הבאה לפורום.
    טיפול בפגמנטציה בעור בהיר ע"י IPL בהחלט עוזר אין דרך לדעת כמה טיפולים ידרשו הדבר אינדבדואלי...
    לא כל כתמי העור נקראים מלזמה, מלזמה נגרמת בשל פעילות הורמונלית : הריונות, נטילת גלולות וקשה הרבה יותר לטיפול .לכן חשוב מלבד הטיפול ב IPL לשלב חומרי הבהרה פעילים ולהגן על העורמפני קרינת השמש מספר פעמים ביום
    אני לא יכולה להמליץ ספציפית על שיטת 4MP , יש הרבה מכשירי IPL בשוק שעושים בדיוק אותה העבודה. חשוב יותר הנסיון והידע המקצועי של המטפל/ת.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלזמה

לימור
    08/06/2011

האם המכשיר רלוונטי גם לגבי עור שחום,שזוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו