מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם לחות והגנה לפניםשי16/05/2011
שלום, יש לי קרם לחות המשלב הגנה, ומכיל retiniyl palmite ו epidermal growth factor. לגבי המרכיב הראשון האם הוא לא בעייתי בחשיפה לשמש? ולגבי המרכיב השני האם הוא בטוח לשימוש (מאחר ולפי הבנתי הוא ממריץ את חלוקת התאים בגוף דבר העשוי להיות בעייתי), ושאלה נוספת לפי הבנתי חומרים אלו אמורים לעזור לקמטים אך האם נחוץ וכדאי להשתמש בהם בגיל 20, כאשר סוג העור רגיש מאוד? והאם הם עשוים להזיק בשימוש בגיל צעיר? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות והגנה לפנים - תגובה
רחל סיטבון17/05/2011שלום לך וברוכה הבאה לפורום
אכן מרכיבים ממשפחת הרטינולים בעיתיים מאוד בחשיפה לשמש ומקדם הגנה הינו חיוני וחשוב בתקופת השימוש בהם. כמו כן חשוב להימרח בממוצע כל שעתיים בהנחה ואת נחשפת לשמש. קצת לא ברור איך קרם לחות המכיל רטינול משלב גם קרם הגנה...
מדוע בחורה בגיל 20 משתמשת ברטינול ומחדשי עור?
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
אני18/05/2011תודה רבה עדיין לא התחלתי להשתמש בקרם זה, לפי מה שהבנתי מהקוסמטיקאית שלי ככל שמתחילים להשתמש בחומרים אלו יותר מוקדם ניתן למנוע או להפחית קמטים וכן לשפר אקנה בעור, כמו כן היא אמרה לי שמכיוון שהקרם מכיל מסנני קרינה אז זה בסדר שיש בו נגזרת של ויטמין A ( מופיע בסוף רשימת המרכיבים ולכן מינונו נמוך) למרות ששוב נראה לי שילוב מוזר בין שמש לויטמין A , שידוע שיוצר רגישות בשמש. ובכל זאת אני תוהה האם לא יכול להיגרם נזק לעור עם שימוש מוקדם מדי של מרכיבים פעילים אלה? האם הם בכלל בטוחים לשימוש בעור הפנים( במיוחד הegf שגורם להתחלקות של תאים)? האם העור יכול ליצור תלות בחומרים אלו, כך שמפסיקים להשתמש בהם העור יראה פחות טוב? האם יש לך המלצה לקרם לחות והגנה טוב אחר שיכול להתאים לגיל שלי ולעור רגיש ונוטה לפצעונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה...
שי20/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.. - תגובה
אורית בן יהודה26/05/2011חשוב לראות אותך כדי לתת לך המלצה אמינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)