שתי שאלות, אורית שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות, אורית שלום
    שירה
    28/05/2011

שלום,
    1. שמעתי שהדרך היעילה ביותר לייבוש פצע אקנה עם ראש מוגלת זה חומצה גיליקולית.
    מה הפעולה שזה עושה ומה דרך השימוש והאם זה מייבש באופן מיידי או רק פעולה לטווח ארוך?

2. הציעה לי הקוסמטיקאית לעשות פילינג עם קרח? מה פעולתו? לאיזה סוגי עור וכו'?

תודה רבה. יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות, אורית שלום

הוספת תגובה

• חומצה גליקולית- קרח יבש

אורית בן יהודה
    30/05/2011

היי שירה ברוכה הבאה לפורום.
    טיפול יומומי בקרם המכיל חומצה גליקולית יעיל מאוד לאקנה , אני מאוד ממליצה על הקרם גליקוליק של MGP , יתרונו בכך שבנוxץ לחומצה הגליקולית הוא מכיל רטינול בריכוז נמוך, ועוד.
    הקרם בעל רמת חומציות 3 ומשמעות הדבר שהוא יותר חדיר ,פעיל ומיועד לבעיות של עור שמן ואקנה . הקרם עושה עבודה קרטוליטית ז"א הוא ממיס את השכבות המתות וגורם לפיליג עדין והדרגתי שהוא אחד הדרכים הידועות לטיפול בפצעי אקנה.
    אני חייבת לציין שאין דרך אחת טובה לכולם ולעיתים יש לתקוף את פצעי האקנה גם בחומרים קרטולטים כדוגמת החומצה הגליקולית, במידה והאקנה הורמונאלי רצוי לשלב חומצה אזלאית ולעיתים יש לשלב קרם אנטיספטי טיפולי מעל החומר הפעיל כ 20 דקות לאחר המריחה, ההמתנה דרושה כדי לא לפגום ברמת החומציות של העור.
    לגבי טיפול בקרח אני מניחה שאת מדברת על CO2 -קרח יבש, מעט מאוד מאוד קוסמטיקאיות עובדות בשיטה זו, אם הגעת לקוסמטיקאית שעובדת בשיטה את ככל הנראה ביידים מקצועיות.
    אני מסיימת כמעט כל טיפול בקרח יבש , הטיפול עושה מיקרו פילינג ואחרי העור חלק ומדהים, בעור היפרמי הקרח מכווץ כלי דם ומרגיע אדמומיות, הטיפול מעולה לעור שמן ומהווה חיטוי מצויין לאחר הטיפול או במהלכו.
    אני אישית בעבודה עם CO2 מתעכבת מעט ובזהירות על אזורים הנגועים באקנה באזור נוצר לשניה פרוסטינג - הקרשת חלבון פרוש הדבר שנוצר פילינג מקומי על אזור הפצע בלבד דבר המביא לריפוי מדהים, מי שלא רגישה ,לקרח מוסף סולפור שגם הוא בעל ערך טיפולי לאקנה,.
    פילינג מלא עם קרח יבש הוא פעולה לרופאים בלבד הגורמת לפילנג עמוק מאוד הכרוך באדמומיות נפיחות וזמן החלמה ארוך.
    שוחחי עם הקוסמטיקאית שלך ונסי להבין מה התהליך, אשמח לעזור בהמשך.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו