מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלות, אורית שלוםשירה28/05/2011
שלום,
1. שמעתי שהדרך היעילה ביותר לייבוש פצע אקנה עם ראש מוגלת זה חומצה גיליקולית.
מה הפעולה שזה עושה ומה דרך השימוש והאם זה מייבש באופן מיידי או רק פעולה לטווח ארוך?
2. הציעה לי הקוסמטיקאית לעשות פילינג עם קרח? מה פעולתו? לאיזה סוגי עור וכו'?
תודה רבה. יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה גליקולית- קרח יבש
אורית בן יהודה30/05/2011היי שירה ברוכה הבאה לפורום.
טיפול יומומי בקרם המכיל חומצה גליקולית יעיל מאוד לאקנה , אני מאוד ממליצה על הקרם גליקוליק של MGP , יתרונו בכך שבנוxץ לחומצה הגליקולית הוא מכיל רטינול בריכוז נמוך, ועוד.
הקרם בעל רמת חומציות 3 ומשמעות הדבר שהוא יותר חדיר ,פעיל ומיועד לבעיות של עור שמן ואקנה . הקרם עושה עבודה קרטוליטית ז"א הוא ממיס את השכבות המתות וגורם לפיליג עדין והדרגתי שהוא אחד הדרכים הידועות לטיפול בפצעי אקנה.
אני חייבת לציין שאין דרך אחת טובה לכולם ולעיתים יש לתקוף את פצעי האקנה גם בחומרים קרטולטים כדוגמת החומצה הגליקולית, במידה והאקנה הורמונאלי רצוי לשלב חומצה אזלאית ולעיתים יש לשלב קרם אנטיספטי טיפולי מעל החומר הפעיל כ 20 דקות לאחר המריחה, ההמתנה דרושה כדי לא לפגום ברמת החומציות של העור.
לגבי טיפול בקרח אני מניחה שאת מדברת על CO2 -קרח יבש, מעט מאוד מאוד קוסמטיקאיות עובדות בשיטה זו, אם הגעת לקוסמטיקאית שעובדת בשיטה את ככל הנראה ביידים מקצועיות.
אני מסיימת כמעט כל טיפול בקרח יבש , הטיפול עושה מיקרו פילינג ואחרי העור חלק ומדהים, בעור היפרמי הקרח מכווץ כלי דם ומרגיע אדמומיות, הטיפול מעולה לעור שמן ומהווה חיטוי מצויין לאחר הטיפול או במהלכו.
אני אישית בעבודה עם CO2 מתעכבת מעט ובזהירות על אזורים הנגועים באקנה באזור נוצר לשניה פרוסטינג - הקרשת חלבון פרוש הדבר שנוצר פילינג מקומי על אזור הפצע בלבד דבר המביא לריפוי מדהים, מי שלא רגישה ,לקרח מוסף סולפור שגם הוא בעל ערך טיפולי לאקנה,.
פילינג מלא עם קרח יבש הוא פעולה לרופאים בלבד הגורמת לפילנג עמוק מאוד הכרוך באדמומיות נפיחות וזמן החלמה ארוך.
שוחחי עם הקוסמטיקאית שלך ונסי להבין מה התהליך, אשמח לעזור בהמשך.
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)