מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער פניםהני29/05/2011
שלום, אני בת 28 ורציתי לברר לגבי צמיחת שיער שחור בכל אזור הסנטר מהי הדרך היעילה להיפטר ממנו? האם צריך לעשות בירור הורמונלי לפני - מה צריך לבקש מהרופאה (האם אפשר לבקש מרופאת נשים) איזה בדיקות לבקש?
דרך אגב, בגיל 20 בערך השמנתי ואז התחיל לצמוח לי השיער בסנטר והוא היה דק אבל בגלל שהתחלתי להוריד ולמרוט השיער נהיה עבה- האם יש לכך משמעות לגבי הצלחת הטיפול?
אשמח לקבל מידע בעניין כי השיער מאוד מעצבן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פנים - תגובה
אורית בן יהודה30/05/2011היי הני ברוכה הבאה לפורום.
השמנה וצמיחת שיער פנים מעלה חשד לחוסר איזון הורמונאלי, יש לבקש מהגניקולוג/ית
בדיקת דם ואולטרסאונד לבירור/ שלילת תסמונת השחלה הפוליציסטית.
שיער שחור באזור הסנטר במידה והוא לא פלומתי מגיב טוב לטיפול הסרת שיער בIPL בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור נוסף
הני31/05/2011תודה רבה על התשובה.
מבדיקה שערכתי לא נראה שיש לי שחלה פולוציסטית יש לי ילדים ונכנסתי להריון בקלות וגם המחזור שלי סדיר , האם יש משהו רפואי אחר שגורם לצמיחת שיער בפנים? אם כן מה כדאי לבדוק.
כתבת לי שהסרת שיער שחור כדאי לעשות בipl .
השאלה שלי האם יש איזה מכשיר מועדף לטפל בשיער , באזור מגורי אני מכירה 2 קוסמטיקאיות והן מטפלות בtrios או בaria shr
איזה מהם עדיף למקרה שלי?
מה עוד צריך לבדוק לפני התחלת טיפול ? מה המחיר של הסרת שיער כזו?
אשמח לטיפים בעניין
המון תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור נוסף - תגובה
אורית בן יהודה04/06/2011בכיף הני,
אציין גורמים נוספים להם יש לתת את הדעת.
חשוב להדגיש שלעיתים יש חוסר איזון הורמונאלי שבמדדים רפואיים נחשב לנורמה, לדוגמה מדידדת הורמון הטוסטסטרון - הורמון גברי המצוי ברמה מסויימת גם אצל נשים , בתוצאות בדיקות דם ההורמון נמצא בתחום הנורמה ( ********) - זו דוגמה שתתקבל בבדיקת דם
ומבחינת הרופא היא תקינה!.
אך יש לזכור שהורמונים משפיעים בצורה שונה על כל אחת ויתכן מצב שגם תוצאות תקינות יגרמו שיעות יתר אצל אשה הרגישה יותר להורמון.
סיבות נספות: מתח נפשי גורם להפרשת הורמונים מיותרת הכליה שדומים במבנה שלהם להורמונים טטרוגנים (זכריים) ועלולים לגרום לשיעור ייתר, נתקלתי הרבה פעמים בלקוחות
שעברו תקופה קשה בחייהן וגופן יצר זקיקי שיער חדשים.
בנוסף יש סברה שעדיין לא מבוססת מחקרית אך מקובלת מאוד שהמזון המתועש שאנו אוכלים המלא בהורמונים משפיע על תהליכים בגופנו כולל שיעור יתר ואקנה.
וכמובן אין להתעלם מגורמים גנטיים.
לגבי המלצה על מכשור אני רואה את התוצאות הכי טובות לעומת מכשור נוסף בו אני מטפלתבטכנולגיית ipl ונהדר לטיפולים באזורים אחרים בגוף. לכן אני יכולה להמליץ בחום על שימוש בטכנולוגיית elos - במכשיר e-style המכשיר עובד בשילוב גלי רדיו בסינרגיה(בו זמנית) עם טכנולגיית IPL, לאזור הפנים בשיער קשה.
aria shr - לייזר נחשב לטוב אם כי נתקלתי גם במקרים של צמיחה מוגברת בעקבות טיפול בלייזר בפנים לכן חשוב מעבר למכשור טוב שתגשי למקום מומלץ ובעל נסיון רב בתחום.
בהצלחה, אורית בן יהודה
ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
הני05/06/2011ורציתי לשאול עוד משהו
אני רוצה לבדוק את מה שכתבת לי לגבי השיער
איזה בדיקה אני צריכה לבקש מהרופאה
ושוב תודה רבה על התשובה המפורטת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)