היי!! תדר גבוהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי!! תדר גבוהה
    SM
    30/05/2011

שלום קיבלתי מדודתי את מכשיר תדר גבוהה האם הוא מיועד להחדיר רק את אבקת הפרופוליס או שיש לו עוד שימושים?< למי כדאי? מתי ובאיזה אופן???

אחרי שש שנים של הריון-הנקה-->הריון-הנקה ושוב הריון הנקה עצרתי את המעגל הפסקתי להניק מעצמי וקיבלתי מחזור אחריח שש שנים (!!) שלא קיבלתי ויצאו לי מלאאאא פצעים.. אני משתגעת לגמריי הם גדולים וממש הורמונאליים..
    אני עובדת בתחום היופי בבית שעוות גבות תסרוקות תספורות פדיקור מניקור.. אין לי דיפלומה ואני רוצה לדעת האם המכשיר יעזור לי ואיך להשתמש בו תודה..
    וסתם ככה מה מומלץ לי כדי להעלים אותם כי אני ממש ממש עובדת עצות... תודה רבה!!!!

נ.ב משתמשת בסבון תה ירוק של ד"ר כדיר האם מומלץ??? המצב שלי רק מחמיר מיום ליום אף פעם הפנים שלי לא היו ככה...
    לקחתי כבר מינוציקלין (אנדיביוטיקה חודש לפנים ) בשילוב רט-אוויט וגם לא עזר ולפי דעתי החמיר כי הפנים נהיו הרבה יותר רגישות לכל מגע ופצע שנשאר לי חודשיים על הפנים עד שמבריא
    גם הפסקתי להסיר שיער מהפניםם וזה כנראה לא היה קשור כי במילא הפצעים לא נרגעים

סליחה על החפירה ואגב אני לא משתמשת בכדורים למניעה ואני בת 23 תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי!! תדר גבוהה

הוספת תגובה

• בבקשה תגוובהה

SM
    30/05/2011

ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו