חומצה גליקולית שעשתה נזק לפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה גליקולית שעשתה נזק לפנים
    שונטל אזולאי
    15/06/2011

הבת שלי בת 19 קיבלה מהקוסמטיקאית חומרים לטיפול באקנה (שהיהמאד חלש)היאנתנה לה שני חומרים ללילה אחד מהם זה חומצה גליקולית של חברת MGP 10% לגבי החומר השני היא לא מפרטת. הבת שלי לאחר שבועיים של לילה מזה ולילה מז ה מתעוררת עם כוויה בפנים ןבצוואר .כאילו שפכוו עליה מים רותכים. בנוסף גירודים אין סופיים. שמנו ביאפין .אני רוצה לשאול האם ללכת לרופא עור? היות ולא שולחים אותה מהצבא. או מה לעשות לחכות ולהרגע. יש לציין שלא שמנו מקדם הגנה . לא ידענו. הכוויה בפנים נראית מאד מפחידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חומצה גליקולית שעשתה נזק לפנים - תגובה

אורית בן יהודה
    16/06/2011

היי ברוכה הבאה לפורום,
    ביתך קיבלה תכשירים מעולים אך לא קיבלה הדרכה לשימוש נכון, אין למרוח על הצוואר השימוש חייב להעשות בהדרגה וברגע שיש גירוי הכי קטן להפסיק ולמרוח בפנטן פלוס ורק לאחר שהעור רגוע להמשיך בטיפול- בצורה זו אין גירויים והתוצאות נהדרות- כמובן יש למרוח קרם הגנה בחשיפה לשמש.
    אך את הנעשה אין להשיב חשוב לא להיבהל יש לזכור שלעור יש יכולת התחדשות מדהימה, מומלץ למרוח משחה בשם בפנטן פלוס שתרגיע את העור, סביר להניח שבימים הקרובים יחל תהליך של קילוף כמו לאחר ביצוע פילינג המראה לא תמיד יפה.. יש להמשיך ולמרוח את המשחה עד שהעור מתחדש לאחר שהעור יתקלף חשוב מאוד למרוח קרם הגנה כדי להימנע מפיגמנטציה-כתמים. במידה ויש בעיה נוספת לאחר תהליך הקילוף אשמח לייעץ בהמשך.
    שיעבור מהר ובקלות,
    אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו