היי שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שלום
    SM
    24/06/2011

קיבלתי מהקוסמטיקאית סדרה של הולילנד "אלפא- בטא פלוס רטינול"
    הבעיה שאני בא\תי בגלל פצעים מאד הורמונאליים גדולים וכואבים
    אומנם משאירים לי המון המון כתמים שעוברים רק אחרי חודש-חודשיים
    את הסדרה קניתי מי הבהרה פילינג מסכה וקרם מחדש.. וכמובן קרם יום סנברלה 36 SPF
    אני כבר שבוע משתמשת בזה ולא רואה שום שינוי הפצעים לא נרגעו בכלל הם ממשיכים לצאת
    וקראתי שזה בכלל לחידוש העור (קמטים) והבהרה... אכלתי אותה?! זה ממש יקר!!! בחיים לא קניתי במחיר כזה ואני מצפה לתוצאות אני יודעת ששבוע זה לא קנה מידה היא אמרה לי שלקוחה שלה אחרי שבוע ממש ראו אצלה שיפור... אני תמימה?? מה עלי לעשות
    אגב אני בלילה לפעמים שמה על הפצעים החסומים אכטימול מה שהמלצת לי הפצע לא יוצא הוא ממש "קלוע" מתחת לעור זה משגע אותי
    לעולם לא היו לי פצעים בעבר

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי שלום

הוספת תגובה

• היי שלום - תגובה

רחל סיטבון
    26/06/2011

שלום לך מעיין וברוכה הבאה לפורום.
    לא ציינת את גילך. ו..מאין לך לדעת שאת סובלת מפצעים הורמונליים?
    מה מיקום הפצעים?

ראשית לא אכלת אותה. החומרים שקנית טובים ומטפלים בבעית האקנה.
    שנית עור אקנתי ברמה שאת מתארת צריך זמן החלמה של מינימום חודש וזה במקרה הטוב. את צריכה להיות סבלנית ולטפל בהתמדה כפי שהנחו אותך.
    אל תתיאשי תתמידי.
    אשמח לענות על כל שאלותייך באם יהיו.

בהצלחה רחל סיטבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בהמשך לשאלתי

SM
    26/06/2011

אני בת 23 עם 3 ילדים שיהיו בריאים כתבתי כאן בעבר..
    הפצעים מגיעים לי באזור הסנטר והלחיים קצת בצאוור..
    לעולם לא היו לי פצעים מאז שהתחתנתי לא קיבלתי מחזור 6 שנים כי רק הנקתי והייתי בהריון ומאז שהפסקתי את הגלגל הזה קיבלתי מחזור והפנים שלי לא מפסיקות לייצר פצעים כואבים שלא יוצא מהם שום דבר וגם אחרי שהם "התייבשו" לאחר חודשיים אני מרגישה שעמוק יש שם עוד משהו בתוך הפצע\כתם הזה...

עכשיו התחלתי לקחת גלולות אסטל 35.. פעם ראשונה בחיי שאני נוגעת בגלולות.. הרופאה שלי אמרה שזה אמור להיות יעיל במצב שלי...

אשמח לתגובתך תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה אחת

SM
    26/06/2011

באמת אסור להשתמש בתכישירים הנ"ל בהריון או הנקה?
    היא אמרה לי שאסור אבל היה לי מוזר שלא היה רשום כלום על התווית אני מאמינה שאם באמת היה אסור להשתמש באלפא הידרוקסי וברטינול היה מוטבע ע"ג האריזה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה

SM
    29/06/2011

בבקדשנ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה - תגובה

רחל סיטבון
    06/07/2011

שלום לך שוב מעיין וסליחה על העיכוב
    לשאלתך האחרונה. לצערינו התוויות הנגד לא תמיד מופיעות על גבי האריזות. חברות המכבדות את עצמן עושות כך. ואני עדיין דבקה בטענתי חומצות מכל סוג שהן אסורות לשימוש לנשים בהריון.

לפי התיאור שלך אכן קיים חוסר איזון הורמונלי. זה ניתן לטיפול. בשוק יש חברות מצויינות שעובדות על המעררת ההורמונאלית בשילוב עם טיפולי פנים. דוגמה לחברה כזאת: ג'רנטיק. חפשי באזור מגורייך קוסמטיקאית מורשית של החברה והתחילי טיפולים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה - תגובה

אורית בן יהודה
    24/07/2011

היי, במצבך שלוב הטיפול ההורמונלי עם החומרים שקיבלת יביא להטבה, ייתכן שבתחילת נתילת הגלולולת תהייה התפרצות - הדבר נורמאלי, עזרה של קוסמטיקאית רפואית בשלב זה וטיפול נכון בביית מונעת פעמים רבות את הפלראף- התפרצות הפצעים , קצת סבלנות
    והאקנה יתאזן
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו