מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי שלוםSM24/06/2011
קיבלתי מהקוסמטיקאית סדרה של הולילנד "אלפא- בטא פלוס רטינול"
הבעיה שאני בא\תי בגלל פצעים מאד הורמונאליים גדולים וכואבים
אומנם משאירים לי המון המון כתמים שעוברים רק אחרי חודש-חודשיים
את הסדרה קניתי מי הבהרה פילינג מסכה וקרם מחדש.. וכמובן קרם יום סנברלה 36 SPF
אני כבר שבוע משתמשת בזה ולא רואה שום שינוי הפצעים לא נרגעו בכלל הם ממשיכים לצאת
וקראתי שזה בכלל לחידוש העור (קמטים) והבהרה... אכלתי אותה?! זה ממש יקר!!! בחיים לא קניתי במחיר כזה ואני מצפה לתוצאות אני יודעת ששבוע זה לא קנה מידה היא אמרה לי שלקוחה שלה אחרי שבוע ממש ראו אצלה שיפור... אני תמימה?? מה עלי לעשות
אגב אני בלילה לפעמים שמה על הפצעים החסומים אכטימול מה שהמלצת לי הפצע לא יוצא הוא ממש "קלוע" מתחת לעור זה משגע אותי
לעולם לא היו לי פצעים בעבר
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שלום - תגובה
רחל סיטבון26/06/2011שלום לך מעיין וברוכה הבאה לפורום.
לא ציינת את גילך. ו..מאין לך לדעת שאת סובלת מפצעים הורמונליים?
מה מיקום הפצעים?
ראשית לא אכלת אותה. החומרים שקנית טובים ומטפלים בבעית האקנה.
שנית עור אקנתי ברמה שאת מתארת צריך זמן החלמה של מינימום חודש וזה במקרה הטוב. את צריכה להיות סבלנית ולטפל בהתמדה כפי שהנחו אותך.
אל תתיאשי תתמידי.
אשמח לענות על כל שאלותייך באם יהיו.
בהצלחה רחל סיטבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בהמשך לשאלתי
SM26/06/2011אני בת 23 עם 3 ילדים שיהיו בריאים כתבתי כאן בעבר..
הפצעים מגיעים לי באזור הסנטר והלחיים קצת בצאוור..
לעולם לא היו לי פצעים מאז שהתחתנתי לא קיבלתי מחזור 6 שנים כי רק הנקתי והייתי בהריון ומאז שהפסקתי את הגלגל הזה קיבלתי מחזור והפנים שלי לא מפסיקות לייצר פצעים כואבים שלא יוצא מהם שום דבר וגם אחרי שהם "התייבשו" לאחר חודשיים אני מרגישה שעמוק יש שם עוד משהו בתוך הפצע\כתם הזה...
עכשיו התחלתי לקחת גלולות אסטל 35.. פעם ראשונה בחיי שאני נוגעת בגלולות.. הרופאה שלי אמרה שזה אמור להיות יעיל במצב שלי...
אשמח לתגובתך תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה אחת
SM26/06/2011באמת אסור להשתמש בתכישירים הנ"ל בהריון או הנקה?
היא אמרה לי שאסור אבל היה לי מוזר שלא היה רשום כלום על התווית אני מאמינה שאם באמת היה אסור להשתמש באלפא הידרוקסי וברטינול היה מוטבע ע"ג האריזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה
SM29/06/2011בבקדשנ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה - תגובה
רחל סיטבון06/07/2011שלום לך שוב מעיין וסליחה על העיכוב
לשאלתך האחרונה. לצערינו התוויות הנגד לא תמיד מופיעות על גבי האריזות. חברות המכבדות את עצמן עושות כך. ואני עדיין דבקה בטענתי חומצות מכל סוג שהן אסורות לשימוש לנשים בהריון.
לפי התיאור שלך אכן קיים חוסר איזון הורמונלי. זה ניתן לטיפול. בשוק יש חברות מצויינות שעובדות על המעררת ההורמונאלית בשילוב עם טיפולי פנים. דוגמה לחברה כזאת: ג'רנטיק. חפשי באזור מגורייך קוסמטיקאית מורשית של החברה והתחילי טיפולים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה - תגובה
אורית בן יהודה24/07/2011היי, במצבך שלוב הטיפול ההורמונלי עם החומרים שקיבלת יביא להטבה, ייתכן שבתחילת נתילת הגלולולת תהייה התפרצות - הדבר נורמאלי, עזרה של קוסמטיקאית רפואית בשלב זה וטיפול נכון בביית מונעת פעמים רבות את הפלראף- התפרצות הפצעים , קצת סבלנות
והאקנה יתאזן
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)