תדירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תדירות
    מיכל
    26/10/2011

עברתי לפני חודשיים סדרת טיפולים של דיקור סיני לבעיה של דיכאון וחרדה.
    נאמר לי שבהתחלה נדרשים שני טיפולים בשבוע של 20 דקות ואחרי 10 טיפולים נדרשת תחזוקה של פעם בשבוע ואח"כ פעם בשבועיים.
    הדיקור עזר לי וגם טיפל בבעיות נוספות שהיו לי (שלא למטרה שלהן הגעתי) כגון: מיגרנות ונזלת אלרגית.
    אחרי סדרה של 10 טיפולים פעמיים בשבוע הגעתי אחת לשבועיים ואחרי פעמיים כאלה של פעם בשבועיים הפסקתי את הטיפול.
    אני כבר חודש וחצי ללא טיפול וחזרה לי המיגרנה והנזלת האלרגית.
    ואני שוקלת לחזור לטיפול ושאלתי אליך היא כזאת:

1. האם בגלל שקטעתי את הרצף הטיפולי אני צריכה לחזור שוב לטיפולים של פעמיים בשבוע ואז לרדת בהדרגה לפעם בשבוע תחזוקה?
    או שבגלל שכבר עברתי סידרת טיפולים בעבר אז אני יכולה לחזור לטיפול אחד פעם בשבוע- שבועיים?

2. ואחרי שאני חוזרת לטיפולים כמה זמן נדרשת התחזוקה של הטיפולים? האם לתמיד?

3. איך זה שבאתי לדיקור למטרה של דיכאון וחרדה וזה עזר לי גם לדברים אחרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תדירות

הוספת תגובה

• תדירות - תגובה

צחי שגב
    26/10/2011

שלום מיכל,

את תדירות הטיפולים יכול לקבוע רק המטפל שלך אך סביר להניח כי בהתחלה יידרשו טיפולים בתדירות גבוהה יותר כדי לטפל במצב האקוטי ומהר מאוד יהיה אפשר לעבור לטיפולים בתדירות נמוכה יותר כדי להמשיך ולחזק את הגוף שלך. (כנראה לא הספיק בטיפול הקודם).

2. כמות הטיפולים מאוד תלויה בגוף שלך. כדאי לך לשלב צמחי מרפא לחיזוק נוסף.

3. אני מתפלא שהמטפל שלך לא הסביר לך את זה. הרפואה הסינית רואה את הגוף כיחידה אחת ולא כמערכות שונות שלא קשורות אחת לשניה. חוסר איזון במערכת אחת משפיע על מערכת אחרת ולכן הטיפול ברפואה הסינית הוא טיפול כולל לכל הגוף ובעצם יוצר איזון שמשפיע על סימפטומים רבים בגוף.

בהצלחה ורפואה שלמה,
    צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו