מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- גניקולוגיה נערות
- הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי
- המופיליה
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- פטרת ציפורניים
- הומואים, לסביות
- גיל המעבר
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- נוירולוגיה ילדים
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- אלרגיה, טיפול באלרגיות
- צמחי מרפא
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
גור רינת - שיטת אלכסנדר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאיםד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- חוסר אנרגיה דכאון מאז שהפסיק המחזורחסויה23/12/2018
אני בת 49 מאז מאז שהופסק לי המחזור אני חשה עייפות רבה דיכאון חוסר אנרגיה רוצה הרבה לישון,אשמח אולי לטיפ קטן איך להיות יותר חיונית אנרגטית שמחה ומה בטיפול דיקור סיני עושים כדי להרגיש יותר טוב? אני אף פעם לא הייתי בטיפול דיקור סיני הציעו לי את זה. בנוסף האם דיקור סיני עוזר לדברים האלה? אני מאד מודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשף לחוסר אנרגיה דיכאון
חסןיה23/12/2018לפני שהופסק לי המחזור לא היה לי את התופעות האלה,אני חושבת שזה הורומנאלי. מה עושים? ממש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון במנופאוזה - חסויה
ניר סלמה24/12/2018שלום לך
התופעות שאת מדברת עליהן ידועות ונובעות אכן מירידה ברמת ההורמונים . אסטרוגן ... בגוף.
דיקור סיני מחזיר את האיזון לגוף - לא מעלה את האסטרוגן חזרה אבל כן מעלים את הסימפטומים הנלווים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות יתר שינה באמצע היוםאורטל20/01/2019
שלום רב.
אני ממש אשמח לעזרתך אני בגיל המעבר וכבר שבועיים שאני עייפה מאד ישנה בלי סוף באמצע היום עם זה בצהריים ואחר הצהריים יש לי בעיות שינה בנוסף קצת סובלת מסטרס ולחץ רגשי הייתי שמחה לטיפ מעשי בנוסף לתרופות טבעיות מה עושים כדי להיות פחות בסטרס ולישון פחות מה הדיקור סיני בנוסף לטיפול עצמו עושים מבחינה מעשית אישית. אני ממש אודה לך על עזרתך כאן בפורום עם תסכים אפילו טיפ ממש קטן שיהיה לך שבוע נפלא ושוב ממש תודה על עזרתך ועצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות באמצע היום - אורטל
ניר סלמה20/01/2019שלום לך אורטל .
מי קבע שהעייפות הקשה שלך היא רק על רקע הורמונלי ?
האם עשית בדיקות דם ?
חשוב לדעתי צריך לבדוק מדדים .
את מתארת מצב קשה מאד .
אני מבקש מאד שתבקשי לעשות בדיקות מקיפות .
אחרי כן תחזרי לשאתות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לעייפות יתר באמצע היום
אורטל21/01/2019עשיתי לא מזמן בדיקות דם ואמרו שהכל תקין. מה זה יכול להיות לדעתך? אני לא יודעת מה לעשות. אני ממש מודה לך מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות באמצע היום - אורטל
ניר סלמה21/01/2019היי אורטל
אם כך זה אכן בגלל השינויים ההורמונים בגוף שלך "השתגע" העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לקבוע לך סדרת טיפולים של דיקור סיני כדי לאזן את הגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מכל הלב
אורטל21/01/2019יום מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני ופיתוח גוףמתן03/02/2019
היי, בשנתיים האחרונות אני סובל מכאבים בבטן העליונה ללא ממצא כלשהו. בעצת רופא המשפחה הופנתי לנסות דיקור והיתה זו הפעם הראשונה ששמעתי על העניין ויש לי מספר שאלות טכניות.
אני מפתח גוף ועובד על פיתוח שרירים בשנים האחרונות (בן 28). רציתי לשאול האם יש בעיה לעבור דיקור במצב כזה שהשריר קרוב לעור, עם מעט שומן ביניהם? האם זה בסדר להגיע לטיפולים אחרי או לפני אימון מהסוג הזה או שעלולה להיות בעיה מבחינת החדרת המחטים?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למתן
ניר סלמה03/02/2019היי מתן
אין מניעה אל דאגה .
הסינים יותר רזים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי המערכת החיסונית משולב בדיקור סינירינת29/04/2019
שלום רב.
יש לי שיעולים במיוחד בלילה בעת השינה,ורציתי לשאול איך רפואה אלטרנטיבית יכולה לעזור במערכת החיסונית עם זה קשור לדיקור סיני ומה הטיפול בדיקור כדי להרגיש טוב רציתי עוד לדעת עם אתם יודעים איזה עוד טיפולים אלטרנטיביים מתאימים,יש לי שיעולים וכאבים בגוף בעת שאני משתעלת זה הרוב קורה לי בשינה בלילה אשמח לטיפ מיידי עם תסכימו מה לעשות שזה קורה.
אני ממש מודה לכם יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת מערכת חיסונית
ניר סלמה29/04/2019היי רינת
ראשית כמה שאלות
כמה זמן זה נמשך?
איך התחיל ?
ובת כמה את ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלתך בקשר לשיעולים ומערכת החיסון
רינת29/04/2019אני בת 51 וזה נמשך כמעט שבועיים,יש לי אסטמה חיכיתי עם אבא שלי שהוא חולה דמנציה בחוץ ובאותו יום היה אובך. אני לא יודעת עם זה בגלל זה,אבל יש לי אסטמה וכנראה האובך השפיע ועד היום יש לי שיעולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת עם זה קשור לאובך אבל מאז שהייתי בחוץ
רינת29/04/2019באובך זה התחיל ועד היום יש לי שיעולים בלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובך בחוץ
ניר סלמה29/04/2019יש מצב שיש קשר.
אני מעריך שיש לך יובש בריאות .
בגלל הגיל שמביא איתו סימפטומים של יובש והסיטואציה בה היית....
יחד יצרו לך יובש בריאות .
יש דרך מצויינת להפסיק את השיעול בעזרת פורמולות סיניות תרכובות צמחים .
אבל עד שתגיעי למטפל שירכיב לך.... את יכולה לקחת ראש של האפרסמון ... החלק היבש , ולעשות ממנו חליטה . תה .
הוא ירגיע את השיעול .
כמו כן להימנע ממזונות מיבשים כמו קפה חריף וכו'
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך על העזרה הנאמנה
רינת30/04/2019מכל הלב יום נפלא והמשך שבוע נפלא עזרת לי מאוד ממש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול בעת דיקור. האם יש חשש להחמרה קיימת?אדל19/11/2019
שלום.
לאחרונה, אני סובלת מנימול בידיים-בשינה.
עברתי דיקור סיני לפני יומיים בידיים. בעת הדיקור, נרדמה לי היד הימנית החל מהזרת.
רציתי לדעת האם יש חשש שדיקור סיני
, יכול לגרום לנזק עצבי כלשהו? או להחמיר נזק קיים?
תודה מראש על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול בעת דיקור
ניר סלמה20/11/2019שלום לך
הדיקור הסיני יכול להגביר את ההולכה העצבית אך בשום אופן לא שמעתי בכל שנותיי על פגיעה עצבית עקב טיפול בדקור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדיקור סיני נגד תולעים במעיים.מאי27/11/2019
שלום האם דיקור סיני עוזר נגד תולעים במעיים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לתולעים
ניר סלמה27/11/2019לצערי
כאשר למדתי רפואה סינית לימדו אותי שאין דיקור לתולעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון של דיקור בהחזרת עובריםנטלי04/12/2018
אני עושה דיקור לתמיכה בטיפולי פוריות, מתי עדיף לעשות את הטיפול - ביום שלפני החזרת עוברים או ביום שאחרי ההחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון
ניר סלמה04/12/2018גם לפני וגם אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעולים לא פוסקים, גודש וליחהיפתח11/12/2018
אני כבר כמה שבועות עם שיעולים שלא פוסקים, גודש וליחה. אין חום ומרגיש בסדר חוץ מזה, אבל זה מתיש אותי. דיקור חד פעמי יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול וליחה - יפתח
ניר סלמה12/12/2018שלום יפתח
דיקור חד פעמי יכול לעזור בהחלט ואולי אף לפתור...
אבל אי אפשר להתחייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול לעזור לטיפול בפוליפים?אולגה16/12/2018
דיקור יכול לעזור בטיפול בפוליפים באף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולגה פוליפים
ניר סלמה16/12/2018היי אולגה
בגיל צעיר ילדים זה מאד עוזר
בגיל מבוגר יותר קשה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בבעיה בבלוטת התריסאילנה18/12/2018
בת 50 עם תת פעילות של בלוטת התריס, מתלבטת בין דיקור יפני לדיקור סיני, מה ההבדל בין השיטות ומה עדיף יותר למצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה - בלוטת תריס
ניר סלמה18/12/2018שלום אילנה אין הבדל מבחינתך . זו רק הגישה.
את יכולה ללכת פשוט למטפל/ת שהמליצו לך ללא קשר אם הם מטפלים בשיטה יפנית או סינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים של בקע, נמנע מניתוחאביחי29/11/2018
יש לי בקע, מנסה להימנע מניתוח ככל הניתן. דיקור יכול לעזור להקל על הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע - כאבים
ניר סלמה29/11/2018שלום אביחי
אנחנו ברפואה הסינית רואים את היווצרות הבקע כחולשה של האיברים והרקמות אשר מחזיקים את האיברים במקום ולכן נוצר הבקע
הדיקור ואיתו צמחים גם כן עוזרים לחולשה זו - ואז בהחלט הכאב יורד פלאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת דיקור לטיפול בהפרעות עצביותשלומי27/11/2018
איזה מן שיטות הדיקור היא המומלצת ביותר לטיפול בהפרעות עצביות - נוירופטיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות עצביות שיטת דיקור
ניר סלמה27/11/2018שלום לך
אני חושב שהשיטה הקלאסית tcm תיהיה הכי מועילה במקרה זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לעשות דיקור במחזור?לנה25/11/2018
מותר לעשות דיקור בימי המחזור או שבגלל השינויים ההורמונליים זה פחות אפקטיבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור בזמן מחזור
ניר סלמה26/11/2018לנה - כל החודש יש שינויים הורמונליים ....
מותר לאכול בזמן מחזור או שזה פחות אפקטיבי בגלל השינויים?
או בקיצור מותר הכל - ממש כמו בפרסומות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשריר בזמן ריצהתמי22/11/2018
אני עובדת עם פיזיותרפיסט על ריצה נכונה, אבל הוא אמר לי לנסות גם דיקור. האם יכול לעזור לכאבים בשריר הירך בעקבות ריצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בזמן ריצה
ניר סלמה26/11/2018שלום
דיקור יכול בהחלט לעזור לכאב בשריר
כמו כן גם פלדנקרייז ואוסטיאופטיה יכולים
בהנצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול לעזור לאיזון הפלורה?שיר20/11/2018
סובלת מפטריות חוזרות, לוקחת פרוביוטיקה עודו מיני תכשירים שאמורים לעזור לי, יכול להיות שדיקור יכול לעזור גם לאיזון של הפלורה? יש משהו אחר שאתה מציע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזון פלורה
ניר סלמה20/11/2018שלום לך
אני מציע לך להיעזר ב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?