מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור לשיערדני26/01/2012
היי, אני בת 18 ועברתי כבר שישה טיפולים אצל מדקרת, שהביאו לתוצאות מרשימות בתחומים שונים שלא ציפיתי להן.
השיער שלי היה מאוד יבש וזו הייתה הסיבה העיקרית שהלכתי למדקרת, כדי להזרים את הדם לאיזור. השיער באמת נראה הרבה יותר טבעי לאחרונה, אמנם עדיין יבש מאוד אבל לפחות הוא כבר ממש קיבל צורה של שיער טבעי. הבעיה היא שבאיזור האחורי, באמצע בערך, השיער יבש מאוד, עוד במקלחת כשהוא רטוב הוא יבש ומלא שוונצים וקשה וחסר חיוניות לחלוטין, חסר ברק, בקיצור הוא נראה כמו שיער שעבר עשרות שנים של פן בלי מסכות ובלי טיפול. וזה ככה מהשורש, ממש ממש מהשורש והדיקור לא כ''כ עוזר לזה. חשוב לציין שהמחטים שקשורים לשיער הם ברגליים, אחד בנקודה ממש מצוינת בברך ואחת קצת מעל כף הרגל, שאמורה לגרום לשליחת אדים לכליות עד כמה שידוע לי, והכליות אמורות להשפיע על יובש העור והשיער (אני מקווה שאני זוכרת נכון). רציתי לשאול אם יש עוד נקודה, אולי אפילו באיזור היבש עצמו, שיכולה לעזור למקום הזה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לשיער - תגובה
צחי שגב27/01/2012הי דני,
לצערי לא אוכל לעזור לך הרבה. אם הגעת לשיפור כה ניכר אז שאפו למדקרת שלך.
תנסי להציע לה דיקור אוזן, אולי משם אפשר להגיע לתוצאות נוספות.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אבל
דני06/02/2012אולי תוכל להיות קצת יותר ספציפי? דיברתי איתה על הדיקור באוזן והיא לא כ''כ ידעה לקשר את זה לנקודה מסוימת, אתה יכול להמליץ על נקודה ספציפית, שם או להגיד במה היא מטפלת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אבל - תגובה
צחי שגב07/02/2012הי דני,
אין לי הרבה להציע לך, אם יש לה את ספר אוריקולותרפיה אז צריך להיות לה פרוטוקולים לטיפול.
בספר שלי הפרוטוקול לטיפול בהתקרחות או אלופסיה (אלו בעיות השיער בספר שלי) הוא:
occiput, endocrine, lung1 lung2, kidney c, point zero, shen men
אף אחת מהנקודות היא לא ספציפית לאזור הראש, אך אפשר לחפש נקודה רגישה באזור הראש באוזן (האזור המקביל לראש באוזן הוא אזור התנוך).
מקווה שעזרתי,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
דני08/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ערן חיון06/06/2012שווה לנסות מוצר שנקרא הוליסטיקאפ,מוצר מדהים שאני נותן גם לבעיות מהסוג שהזכרת,עובד גם ברמת חיזוק השיער,ברק ונפח.(טוב גםלחיזוק ציפורניים גמישות,הזנת העור) המוצר המדהים הזה אמור להילקח דרך הפה במשך כ 3 חודשים(לא מאוד יקר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)