מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה בעצב במהלך דיקורעמרי27/04/2012
שלום,
היום חוויתי טיפול ראשון מסוג דיקור סיני כניסיון להתמודד עם בעיות להירדם שאני חווה מדי פעם.
ככלל הרגשתי שהטיפול היה מוצלח ומרגיע, אך לקראת סופו דקר אותי המטפל בווריד יד ימין (היכן שנהוג לקחת דם), דבר שהעביר לי מעין זרם חשמלי בכל היד, עד לקצות האצבעות, וגרם לי לכאב חד למשך דקה או שתיים.
המטפל התנצל, עיסה לי את היד ואמר כי זו פעם ראשונה שזה קורה לו בטיפול, וכי הדבר לא מעיד על משהו נפשי או פיזיולוגי, אלא רק על כך שככל הנראה המחט פגעה לי בעצב.
הייתי שמח לשמוע חוות דעתך על עניין זה, האם אכן מדובר בעניין מינורי שיכול לקרות במהלך טיפול, והאם כדאי לי להחליף מטפל כיוון שאינו מיומן מספיק.
תודה,
עמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בעצב במהלך דיקור - תגובה
צחי שגב27/04/2012שלום עמרי,
פגיעה בעצב בהחלט אינה נעימה ויכולה לקרות גם לטובים שבמטפלים.
כל אדם הוא בעל מבנה שונה ומסיבה זו לעיתים קורות טעויות מסוג זה.
אל תיבהל וסמוך על המטפל שלך, אם לא תרגיש שיפור בתופעות מהן אתה סובל תשקול להחליף את המטפל.
רפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)