מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור להפגת חרדות קשותרחל11/07/2012
אני עושה דיקור סיני לטיפול בחרדות אני לוקחת שני סוגי כדורים רסיטל ולמיקטל .
במשך שבעה חודשים של דיקור הורדתי את הרסיטל והפחתתי במינון של הלמיקטל אבל החרדות נשארו .
האם הדיקור יעזור?
תוך כמה זמן יהיו תוצאות משמעותיות?
האם אפשר לתפקד בלי הכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור להפגת חרדות קשות - תגובה
צחי שגב12/07/2012שלום רחל,
חרדות הן בעיה קשה לטיפול ולעיתים נדרש טיפול ארוך כדי לטפל בהן בצורה יסודית.
אם את מרגישה שיפור, סימן שהטיפול הוא נכון וכדאי לך להמשיך איתו.
אני לא יכול לומר לך עוד כמה זמן מכיוון שזה מאוד אינדוידואלי וכל אדם מגיב בצורה שונה לטיפול וכמובן חשוב מאוד איכות הטיפול.
לפי התיאור שלך, נראה לי שאת מתקשה לתפקד בלי הכדורים ובהחלט יש תקופות כאלו בחיים וגם תקופות של ירידה בטיפול. דברי עם המטפל שלך על כך והחליטו ביחד כיצד כדאי לנהוג כדי שיהיה לך קל יותר. בכל מקרה בוודאי שאפשר לתפקד בלי הכדורים.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות קשות
דיאנה18/07/2012צריך המון סבלנות לדיקור סיני, אם תתמידי תקבלי תוצאות נפלאות, אל תתייאשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)