מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בשורש כף יד ימיןגיא הפנר03/10/2012
שלום זה תקופה של 7 חודשים אני סובל מכאב חזק בשורש כף יד ימין , הלכתי לאורטפד קיבלתי כדורים שלא הועילו למצבי , אחר כך ניסינו זריקות לא הועיל איבדתי תקווה הלכתי לרופא מומחה כירוגיה של כף היד הוא זיהה קרע בtfcc עברתי ניתוח בסופו של דבר לא היה קרע של הרצועה ,ועשו לי בניתוח הטרייה של הרקמה הסינביאולית אני אחרי 3 חודשים מהניתוח ניסתי כל טיפול פיזותרפיה אפשרי הפיזותרפיסט המטפל זיהה אצלי כאב עיצבי הומלץ לעשות טיפול בטנס , אותות חשמליים , הכאב ירד דרסטית ב90-80 אחוז עדין סובל מכאבים וזה מצריך ממני לעשות הרבה טיפולים של הטנס . ברצוני לדעת האם יש סיכוי לטיפול בדיקור סיני ? ואיך זה עובד אשמח למתן הסבר מובן , בברכה ותודה מראש גיא הפנר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשורש כף יד ימין - תגובה
צחי שגב04/10/2012שלום גיא,
אני מבין את מצבך וצר לי על כל התלאות שעברת.
לעיתים לרפואה המערבית אין פתרונות ולרפואה המשלימה יש.
סדרת טיפולים אמורה להספיק לטיפול בבעיה הנפוצה הזו.
מצא באזור סביבתך מטפל טוב והתחל בטיפולים. אני משוכנע שלא תתאכזב.
תרגיש טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)