המלצה על מדקר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על מדקר.
    חלי
    07/10/2012

יש לי המלצה על מדקר אך שאינו עובד דרך הקופה שאליה אני שייכת ( מכבי), ואני מחפשת מדקר , שכמובן אתם יכולים להמליץ עליו שיוכל לקבל אותי דרך הקופה, מאחר ויש הבדל משמעותי בתשלום.
    אגב, הדיקור הוא בשביל אימי שיש לה מעין לחצים בראש לפעמים, כבר כמה חודשים, ואחרי כל הצילומים האפשריים ( אולטרסאונד וכו') חוץ מאם אר איי ( שאותו היא גם מתעתדת לעשות ) לא מצאו לה שם כלום וחלק מהרופאים טוענים שזה וירוס. אני חייבת לציין שלפני שנה איתרו לה מלנומה, אך אחרי ניתוח , טפו טפו טפו, אין לה לבנתיים שום דבר והיא רק במעקב. ציינתי את זה כי נראה לי שיש קשר בין הדברים, אולי הלחץ העצום שהיא עברה.

מודה לכם מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על מדקר.

הוספת תגובה

• המלצה על מדקר. - תגובה

צחי שגב
    08/10/2012

שלום ענת,

אני ממליץ לך לפנות למטפל פרטי. אמנם המחיר גבוה יותר אך איכות הטיפול עולה לאין שיעור.
    זהו לא מקרה פשוט שבו המטפל יכול לעבוד על 3 חדרים במקביל. את התוצאות את תקבלי הרבה יותר מהר ממטפל פרטי. יש עוד יתרונות רבים לבחירת מטפל פרטי, אך אמנע מלציין אותם כאן.

החלמה מהירה לאימך,

צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו