מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סיני - שאלותרוית31/10/2012
היי לכם,
יש לי כמה שאלות לגבי דיקור סיני ואשמח אם תוכלו לענות לי מניסיונכם :
יש לי A.V.M (מפרצות מוחיות) ועברתי כבר 2 צנתורים, השלישי בדרך.
לאחר הצנתור השני התחלתי לחוש בכאבי ראש מלווים בהקאות וסחרחורות ולכן פניתי לדיקור סיני דרך קופ"ח.
בבדיקת רופאה התברר שהגב והצוואר שלי תפוסים ויש צורך לשחרר אותם, זו הסיבה שכאבי הראש כ"כ חמורים.
התחלתי את תהליך הדיקור במקביל לשחרור הצוואר ובאמת הייתה הקלה גם בכאבי הראש וגם בבחילות ובהקאות שנעלמו.
עברתי טיפול שלישי אך עדיין יש תופעות שלא עוזבות : לחצים בראש מדיי פעם, כאבי אזניים, סחרחורות ובנוסף אני שומעת את הדופק שלי (או זרימת הדם) דרך האזניים (כמו מין דפיקות כאלה).
רציתי לדעת האם זה תקין ? האם זה יעבור ? למה אני מרגישה כך ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני - שאלות - תגובה
צחי שגב01/11/2012שלום רוית,
כפי הנראה מדובר בתופעות קצת יותר קשות לטיפול ואני מניח שיעלמו בהמשך הטיפול.
אם כבר אחרי 3 טיפולים יש הטבה בסימפטומים, אז המטפל שלך בכיוון הנכון.
אני גם ממליץ לך להתייעץ עם המטפל שלך בנושא הזה.
המון בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רוית01/11/2012היי,
קודם כל תודה על התשובה
דבר שני רציתי לדעת אם מה שאני מרגישה כרגע זה הגיוני : כאבי אזניים, דפיקות באזניים ולחץ בראש מבחינת הרפואה הסינית
ובנוסף האם זה יעלם
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
צחי שגב01/11/2012הי רוית,
לצערי אינני יכול לעזור לך בעניין הזה מכיוון שאני לא יודע את כל המקרה ואין לי אבחנה.
מסיבה זו אינני יודע אם תופעות אלו ייעלמו.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)