מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול אלטרנטיבי בתת פעילותיעל30/04/2013
שלום רב,
אני בת 26, ולפני כחודשיים עשיתי בדיקת דם והתגלתה תת פעילות של בלוטת התריס אך עוד ברמה ראשונית (TSH 5.2). ניסיתי לקחת פורמולת צמחים שרופא סיני המליץ לי, לעשות דיקור, לשנות את התזונה וכו'. בהתחלה היה נראה שזה משתפר לאחרי חודש הTSH ירד ל4.3. אבל חודש לאחר מכן הוא עלה ל6.6.
אני יודעת שהשימוש באלטרוקסין הוא נפוץ אבל הייתי רוצה למצוא כן דרך אלטרנטיבית לטיפול בבלוטה, גם כי אני צעירה וגם כי הערכים לא מאוד רחוקים מהנורמה.
יש למישהו רעיון? מישהו התנסה בטיפול אלטרנטיבי?
ממש אשמח לשמוע.
תודה רבה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אלטרנטיבי בתת פעילות - תגובה
צחי שגב30/04/2013הי יעל,
מנסיון אני יכול לומר ללך לא להתייאש ולהמשיך לטפל. המצב שאליו הגעת הוא אחרי שנים של אורח חיים לא נכון, אל תצפי לשינוי כל כך מהיר. יש עליות וירידות בטיפול וכדי להשיב את הגוף לאיזון חייביםבנוסף לטיפול לשנות את אורח החיים.
אם מאסת בשיקור סיני את יכולה לנסות תחומים אחרים כמו נטורופתיה, הומאופטיה וכדומה.
רפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)