תת פעילות של בלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת פעילות של בלוטת התריס
    עינת
    24/06/2013

שלום

אני בת 52, בריאה וצמחונית. לאחרונה יש נטיה לעליה במשקל אע"פ שאני מאד שומרת מבחינת התזונה (כ-1500 קלוריות ביום) ועושה הרבה ספורט.
    בדיקת הדם הראתה תת פעילות קלה של בלוטת התריס.
    בחמשת השבועות האחרונים טופלתי באמצעות דיקור קוריאני וצמחי מרפא ובינתיים אני לא מרגישה הטבה (אם כי עדיין לא עשיתי בדיקת דם).

האם יש הבדל מהותי ביעילות של הדיקור הסיני לעומת היפני בתת פעילות של בלוטת התריס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פעילות של בלוטת התריס

הוספת תגובה

• תת פעילות של בלוטת התריס - תגובה

צחי שגב
    24/06/2013

שלום עינת,

הטיפול בדיקור סיני צריך לתת תוצאות בתוך זמן של 5 שבועות בעיקר בתחושה הפיזית ולאו דווקא בבדיקות הדם, למרות שבהחלט יתכן שיש שינוי.

היעילות של הטיפול היפני, הסיני והקוריאני תלוי באיכות הטיפול ולא בשיטה. כל טיפול יכול לתת תוצאה טובה אם הוא נכון לגוף.

רפואה שלמה,
    צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטת תריס

יוסף רחמים
    24/06/2013

שלום לך,

טיפול בבלוטת תריס דורש ידע , הטיפול היעיל יכלול : תזונה, דיקור יפני וסיני משולב (גם קוריאני יעיל) , איזון נפשי, איזון אנרגטי, טיפול בשמנים וצמחי מרפא .

הטיפול ממושך ודורש סבלנות ומשמעת של המטופל .

בעיות בבלוטת התריס מקושרות למצבים נפשיים ותגובה להפרת איזון מערכתי .

יוסף רחמים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו