החמרה אחרי 2 טיפולי דיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החמרה אחרי 2 טיפולי דיקור
    סיון
    01/07/2013

שלום רב.

אני חולה בהשימוטו ותת פעילות בלוטת התריס, פיברומיאלגיה, חשד לאפילפסיה, מעי רגיז, אי יציבות בדפקים ול"ד
    הפעות קצב ,ועברתי ניתוח בטן פתוחה לפני 5 חודשים .
    כמו כן סובלת מעילפון או תחושת עילפון אחי יציאות.
    באישפוז האחרון נשלחתי למרפאת כבא בבית החולים לרופא קונוונציונלי שהינו גם מדקר והחל בדיקור לחרדות ,דיכאון וכאבים .
    אחרי הטיפול הראשון הכל החמיר לי בעוצמות .
    אחרי הטיפול השני היו לי כמה שעות רגועות מאוד אלא שלמחרת הכאבים גברו ,עשיתי התקף אפילפטי , התחלתי חרדות קשות כמו התקפי פאניקה, בכי, ומתח פנימי בלתי פסוק כמו זרמי חשמל בגוף .
    נשאלת השאלה האם זה אומר שאני לא מתאימה לטיפול ?? שעלי להפסיקו ?
    או שהטיפול שגוי .
    עלי לציין שהוא לא בדק לשון אך בדק דופק במכשיר במהלך כל הדיקור עקב הפרעות הקצב שלי .
    אשמח למענה בהקדם כיוון שברביעי יש לי דיקור נוסף .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החמרה אחרי 2 טיפולי דיקור

הוספת תגובה

• החמרה אחרי 2 טיפולי דיקור - תגובה

אלעד שלו
    02/07/2013

שלום לך,
    קשה להגיד, לעיתים אם יש חרדה ממחטים זה יכול להגביר תחושה שלילית בעקרון לא אמורת להיות תופעות החמרה מדיקור.

תנסי לשאול את הרופא כמה זמן הוא למד דיקור. יש כאלה שעושים קורס מזורז של כמה חודשים , בגלל שהם רופאים, ולא כדאי ללכת אליהם למרות ה- "ידע הרפואי".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו