כמה טיפולים ההשפעה של הדיקור !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה טיפולים ההשפעה של הדיקור !
    קרן
    05/02/2016

לפני חודש עשיתי סי טי והתגלה שיש לי התחלה של פריצת דיסק יש לי כאבים שמוקרנים לרגל שמאל בגלל הבעיה שיש לי בגב תחתון לקחתי 10 טיפולים בשביל הבעיה של הכאבים ברגל שמאל כמה טיפולים לורח עד שהדיקור מתחיל להשפיע על הכאבים ואני יכל לחזור לחיים נורמליים לקום מהמיטה וללכת כמו שצריך ורציתי לשאול לגביי טיפולי תחזוקה מה הם בעצם עושים וכול זמן צגיך לעשות טיפול תחזוקה כזה לבעיה שיש לי בגב תחתון ? אני מאוד סובלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

קרן
    05/02/2016

כול כמה זמן צריך לעשות טיפולי תחזוקה בגלל הבעיה שיש לי בגב בגלל השטלה האם הדברים האלה חוזרים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

אלעד שלו
    07/02/2016

הי קרן כדאי לעשות טיפולים רצופים פעמים או פעם בשבוע עד שהכאב עובר ואז לעבור לתחזוקה, פעם בשבוע ואז פעם בשבועיים ואז אפשר להישאר על פעם בשלושה שבועות או חודש ובמקביל לעשות תרגילים לחיזוק והגמשת הגב.
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי רואים שיפור בכאבים

קרן
    07/02/2016

רציתי לשאול אחרי כמה טיפולים בדיקור יש שיפור בכאבים אחרי 4 או 5 או אחרי 4 יש כבר שיפור בכאבים ? או שזה לוקח יותר מ- 6 טיפולים ? אני חודש במיטה והמצב הזה מייאש אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי רואים שיפור בכאבים - תגובה

אלעד שלו
    07/02/2016

זה מאוד תלוי במצבך, ובמומחיות של המטפל, במצב שאת במיטה ולא יכולה לזוז כדאי לעשות טיפולים כל יום או כל יומיים, אם יש צורך אפשר לקחת כדורים מרופא או זריקה.
    אחרי שהמצב האקוטי עובר כדאי להמשיך במה שאמרתי ולהקפיד על חיזוק וגמישות הגב בשחייה פלדנקרייז או כל דבר אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו