מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפעה שלילית של דיקורניבה21/10/2016
שלום
התחלתי טיפול בדיקור סיני לפני ארבעה ימים. קיבלתי כבר שני טיפולים. מטרת הטיפול היא הקלה על תסמיני דכאון, מערכת חיסונית חלשה ותופעות של תסמונת קדם וסתית.
מאז הטיפול הראשון חוויתי החמרה במצב הנפשי, וביממה האחרונה חשה חולשה , מצוננת ועלה לי החום.
האם יכול להיות שהטיפול לא מתאים לי?
או שרגרסיה לאחר תחילת טיפול היא שכיחה?
אשמח לשמוע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
צחי שגב23/10/2016שלום לך,
יתכן והמטפל שלך צריך לשנות את העקרון הטיפולי ואולי גם לבדוק את האבחנה שלו.
לא צריכה להיות החמרה מטיפול, בטח שלא אחרי 4 טיפולים.
ספרי למטפל שלך על תחושותייך ואני בטוח שתצליחו למצוא את הכיוון הנכון בטיפול.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, ועוד שאלה
צ24/10/2016האם יכול להיות שנוצר איזשהו נזק? כלומר מה המשמעות אם אחליט לא לחזור לטיפול? המצב ישאר כפי שהוא כרגע? או שעלי לחזור אליה ש״תתקן״... ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
צחי שגב24/10/2016הי,
הסימפטומים אמורים לעבור תוך כמה ימים.
עכשיו אני שם לב שעשית 2 טיפולים ולא ארבעה. אני מציע לך לנסות טיפול נוסף.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)