חשד לפגיעה בעצב באזור אינטימי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לפגיעה בעצב באזור אינטימי
    ח
    29/07/2018

שלום אני סובלת מכאבים בזמן אורגזמה, ורופאת נשים שלחה אותי הביתה בלי לדעת איך לעזור.... ולאחר בדיקה מול עצמי של סוג הכאב והאזור ממנו הוא מגיעה ומקרין לפות אני חושדת שכניראה יש פגיעה בעצב השאלה שלי האם יש אופציה שאקנה מחטים ואטפל בעצמי? זה ממש מביך ללכת למטפל כדי לטפל באזור שם, ואם כן אחליט ללכת למטפל/ת האם הוא או היא יחפש מאיפה הכאב מתחיל ליפני שהוא מגיע לפות, ושמה הוא/היא ידקור? יש לציין שאני לא פוחדת מדקירת המחט באזור פשוט מנסה להבין איך זה עובד בדיקור תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פגיעה בעצב באזור אינטימי - ח

ניר סלמה
    06/08/2018

שלום ח
    אני אישית לא מבין כיצד קבעת שיש לך פגיעה בעצב !!!!
    זו קביעה שיכול רק רופא נוירולוג להבחין ואחרי הרבה בדיקות.

שנית אף אחד לא דוקר בפות !!!! אין שם נקודות דיקור!!!
    הייתי דווקא חושב ראשית דווקא על פיזיוטרפיה של רצפת האגן.
    ישנן מטפלות !!!!! פיזיוטרפיסטיות שמטפלות בזה.
    חוץ מזה טיפלתי אישית רבות בנשים עם כאבים בזמן קיום יחסי מין, בהצלחה רבה ואף נקודת דיקור לא כללה דיקור באזורים אינטימיים.
    שלישית - את ממש לא דוקרת את עצמך!!!!
    בהצלחה ח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה בעצב

ח
    07/08/2018

האם כשאתה אומר פיזיוטראפייה אתה מיתכון לתרגילים? כי אני לא בטוחה שתרגילים יעזרו לזה...ושנית אני יודעת שזה פגיעה בעצב מיכיוון שהגוף שלי עבר כל מיני סוגים של בעיות וכאבים ואני כבר יודעת לזהות לפי סוג הכאב וחוץ מיזה שאין יותר מידי אופציות זה או פגיעה בכלי דם או פגיעה בעצב לפי הבנתי מהמעט שאני יודעת על פיזיולוגיה וכו... הכל אופן תודה על המענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה בעצב באזור אינטימי - ח

ניר סלמה
    09/08/2018

היי
    פיזיוטרפיה של רצפת אגן זה לא תרגילים ...
    זה כמו עיסוי - ורק מטפלות עושות את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו