עייפות יתר שינה באמצע היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות יתר שינה באמצע היום
    אורטל
    20/01/2019

שלום רב.
    אני ממש אשמח לעזרתך אני בגיל המעבר וכבר שבועיים שאני עייפה מאד ישנה בלי סוף באמצע היום עם זה בצהריים ואחר הצהריים יש לי בעיות שינה בנוסף קצת סובלת מסטרס ולחץ רגשי הייתי שמחה לטיפ מעשי בנוסף לתרופות טבעיות מה עושים כדי להיות פחות בסטרס ולישון פחות מה הדיקור סיני בנוסף לטיפול עצמו עושים מבחינה מעשית אישית. אני ממש אודה לך על עזרתך כאן בפורום עם תסכים אפילו טיפ ממש קטן שיהיה לך שבוע נפלא ושוב ממש תודה על עזרתך ועצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עייפות באמצע היום - אורטל

ניר סלמה
    20/01/2019

שלום לך אורטל .
    מי קבע שהעייפות הקשה שלך היא רק על רקע הורמונלי ?
    האם עשית בדיקות דם ?
    חשוב לדעתי צריך לבדוק מדדים .
    את מתארת מצב קשה מאד .
    אני מבקש מאד שתבקשי לעשות בדיקות מקיפות .
    אחרי כן תחזרי לשאתות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לעייפות יתר באמצע היום

אורטל
    21/01/2019

עשיתי לא מזמן בדיקות דם ואמרו שהכל תקין. מה זה יכול להיות לדעתך? אני לא יודעת מה לעשות. אני ממש מודה לך מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות באמצע היום - אורטל

ניר סלמה
    21/01/2019

היי אורטל
    אם כך זה אכן בגלל השינויים ההורמונים בגוף שלך "השתגע" העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לקבוע לך סדרת טיפולים של דיקור סיני כדי לאזן את הגוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מכל הלב

אורטל
    21/01/2019

יום מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו