מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי וכאב אחרי דיקורמירי25/02/2011
שלום רב,
אשמח לעזרה כי אני קצת מודאגת , עברתי טיפול של 10 מפגשים לדיקור אצל מישהי מבוגרת שהגעתי אליה דרך המלצות והיא מתעסקת בזה המון שנים ולמדה וחייה בסין,
טופלתי בין היתר במיגרנות ולכן היא גם דקרה אותי בראש לפני 3 ימים היתי אצלה בטיפול אחרון ומאתמול יש לי נקודה בצד הראש (שמאול) שכאשר אני לוחצת שם או נוגעת טיפה חזק זה ממש כואב לי ואף מגביר את כאב הראש, יש לציין שמצד ימין זה לא ככה, האם זה מסוכן? האם יעבור?
כמו כן המהלך הטיפולים יצאו לי פצעונים באזור הבטן והרגל היכן שהיא שמה לי את המחטים, האם יכול להיות זה היה עמוק מדי?
מה עלי לעשות, אני ממש מודאגת והיא אמרה שאחרי מנוחה של עשר יום צריך לעשות קורס נוסף של עשרה טיפולים? האם זה צורה נכונה, אני לא בטוחה שרוצה להמשיך
סליחה על האורך הפנייה ותודה ענקית מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי וכאב אחרי דיקור - תגובה
אלעד שלו27/02/2011שלום מירית,
יתכן והנקדוה הזו יש שטף דם ? וזה קצת רגיש זה קורה לעיתים רחוקות.
לגבי הפצעונים ברגל אם יש נקודה מעט אדומה היכן שהמחט היתה, זה בסדר זה נשאר לכמה שעות, במיוחד אם דוקרים עם מחטים עבות יותר.
אם יש לך כל כך הרבה ספקות תדברי איתה על זה.
כעקרון לא אמורות להיות תופעות כמו שאת מתארת, אולי היא תוכל להסביר לך יותר טוב. אני לא מכיר שיטת טיפול כזו עם הפסקות כאלו ,א בל לכל אחד יש את השיטה שלו.. אם את לא משתכנעת תחליפי מטפלת את לא נשואה אליה.. חשוב שתסמכי על מי שאת הולכת אליה ותיהי רגועה.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)