שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרון
    03/08/2010

אני טסה למזרח הרחוק בעוד חודשים וצריכה לקבל מיגוון חיסונים ,כולל חיסון לצהבת B.בשנת 2003 שטסתי לדרום אמריקה קיבלתי את חיסון האינג'ריקס לצהבת b ועכשו שאלתי האם אני צריך עוד פעם להתחסן.למרות שבחלק מהתשובות באתר נאמר שלא כי התחסנתי ב 10 שנים האחרונות ,עשיתי בדיקות דם (במסגרת בדיקת דם כללית אצל הרופאה שלי )כלליות וגם ביקשתי ממנה שתתן לי לעשות בדיקה לראות האם אני מחוסנת מכול סוגי הצהבת המוכרים. בתשובה שקיבלתי נאמר במפורש שאני איננה מחוסנת לצהבת B (נאמר לי שיש % מסוים באוכלוסיה שלא נקלט החיסון מסוג האינג'ריקס).הופנתי לקבל את החיסון החדש הנקרא סיי בי וואק (יש לו עוטד שם בקופת כללית). אני גרה ליד כפר תבור ,האם במרפאה בטבריה יש החיסון שאני רוצה סיי בי וואק? תודה האם אני יכולה להתעקש על החיסון הצפציפי הזה ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' ראול רז
    04/08/2010

זה החיסון בו משתמשים היום בכל המרפאות. גם בעפולה ישנה מרפאת מטיילים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה

ד''ר ביביאנה חזן
    11/08/2010

חיסון ה-SCIBVAC עשוי לתת תגובה יותר טובה.
    תגיעי לאחד ממרפאות המטיילים (יש בטבריה וגם בעפולה של הכללית) ויחד עם כל החיסונים של המזרח תקבלי גם השלמה לצהבת B

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה