מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיצד לנהוג עקב נשיכת קוף?טלי -אמא מודא14/08/2010
שלום
בני מטייל בתאילנד.לקח בארץ חיסונים חיוניים.לצערי ננשך על ידי קוף באי קופיפי בתאילנד .נודע לי ממנו שהוא מקבל סדרה של חיסונים נגד כלבת לכל מקרה,מה שמטריד אותי שקראתי כי קופי מקוק
נושאים גם נגיף הרפס B 'פוגע במערכת העצבים.
שאלות:
בני ננשך לפני כשבוע.אמור לשוב בעוד שבועיים ,איך עליו לנהוג לגבי נגיף B (על פי קריאה שלי באינטרנט נראה לי שהקופים בקופיפי הם מסוגי מקוק ,אם מישהו יודע -אשמח אם יידע אותי) נצא מתוך הנחה שאכן הם קופים כאלה,מעניין למה לא נתנו לו בבית חולים בתאילנד גם חיסון נגד זה,ואם כן כמה זמן דגירה עג להופעת המחלה,אני מאוד מודאגת אין לי קשר יום יומי עם בני והאם זה לא סיכון לחייו לבוא בעוד שבועיים לארץ? מקווה שהשאלות ברורות.
אשמח לתשובות-איני ישנה בלילות
מודה מראש
אגב:קראתי באיזה פורום שמומלץ גם לקחת חיסון לנוגדנים,מה זה אומר והאם זה מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
ד''ר ביביאנה חזן15/08/2010אחרי נשיכת קוף יש מיד להתחיל חיסון כנגד כלבת, סדרה של 5 זריקות בימים 0,3,7,14,28.
בנוסף, חיסון כנגד טטנוס אם חלפו מעל 5 שנים מהחיסון הקודם. אין שום חיסון אחר או בדיקה שיש לעשות בנוגע לנשיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)