טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נוטל דפלפט כרונו (1000 מ"ג ביום) כבר כ-6 שנים ועושה בדיקת תפקודי כבד 2-3 פעמים בשנה. רציתי לדעת אם יש סיכוי שאם במשך כל התקופה (מאז ועד היום) התוצאות תקינות האם ישנה סבירות שפתאום התוצאה לא תהיה תקינה (ללא נטילת תרופות נוספות/שתיית אלוכוהול) אני לא אומר את זה מנסיון אלא מעוניין לדעת לידע כללי.
חס וחלילה שלא יקרה
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אייל, זה נכון שאם במשך 6 שנים בדיקות הדם תקינות הסיכוי שעכשיו יקרה משהו מאד נמוך, אבל מכיוון שהסיכוי אינו אפס ומכיוון שבדיקות דם הן קלות לביצוע ולא יקרות במיוחד - עדיף לעשות מעקב ולבדוק את המצב פעם בחצי שנה. אגב, בד"כ כוללים בבדיקות הדם גם ספירת דם ולא רק תפקודי כבד. כמו כן, כחלק מהמעקב במטופלים המקבלים דפלפט מומלץ גם לבצע בדיקה של צפיפות העצמות, החל מהשנה החמישית או השישית אחרי תחילת הטיפול. אני מאחלת לך שהבדיקות תשארנה תמיד תקינות,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר