טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הנוירולוג רשם לי 25 מ"ג למיקטל בגלל הפרכוסים שיש לי בלילה- והיו לי בעקבות הלמיקטל כאבי ראש עזים ותופעות לוואי קשות שבלתי נסבולות- הרגשתי שהתפותץ לי הראש. לכן הפסקתי לקחת לאחר 4 ימים.
שאלותיי הן:
1) אם אני אנסה לקחת מינון של 2 מ"ג למיקטל - אז האם יהיו לי פחות תופעות לוואי?
כי אני רגישה מאוד מאוד לתרופות.
2) האם יש קשר בין תופעות לוואי לבין המינון?
3) האם הגוף יכול להתרגל לתופעות לוואי ששל הלמיקטל?
4) מה המינון ההתחלתי של למיקטל שלא גורם לתופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תופעות לוואי מתרופות באופן כללי הינן תופעה אישית שמשתנה בין אנשים שונים, כך שלא ניתן לדבר על מינון שכן או לא גורם תופעות לוואי. לגבי למיקטל - לא ניתן לקחת 2 מ"ג. המינון ההתחלתי הנמוך ביותר הוא חצי כדור של 25, כלומר 12.5 מ"ג. אפשרי בהחלט שבניסיון שני לא יהיה כאב ראש ושהנטיה לתופעת לוואי זו תפחת עם הנטילה של הכדור.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר