טופס 29ג'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טופס 29ג'
    קוסטיה
    25/11/2012

שלום רב,

ברצוני לדעת האם בבית החולים הדסה עין כרם ניורולוגים או אפליפטולוגים יכולים למלות את הטופס הנ"ל כדי ליבא תרופה אשר לא אושרה בארץ או שהם לא מתעסקים בזה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טופס 29ג'

הוספת תגובה

• טופס 29ג' - תגובה

ד''ר דנה אקשטיין
    27/11/2012

שלום קוסטיה,
    לפי הידוע לי כל רופא רשאי למלא טופס 29ג' גם בבתי החולים וגם בקופות החולים ובכלל זה גם בהדסה. טופס זה הינו למעשה מרשם לתרופה שאינה רשומה או שאינה רשומה לאותה אינדיקציה או באותו מינון בארץ והוא כרוך באישור רוקח אחראי של מוסד רפואי, כמו בית חולים או קופת חולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי טופס מותאם אישית של בית מרקחת

קוסטיה
    28/11/2012

שור טבנצ'יק, ומכיוון שהוא אמור להיות ממולא במחשב ולא ידנית האם יש דרך להעביר אותו לרופא שיבדוק אותי בהדסה עין כרם?

יש לי תור לשם חודש הבא והייתי רוצה לוודות שיוכלו למלות לי את הטופס האישי של בית המרקחת הנ"ל בנוסף לאיבחוני בפגישה עצמה.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי טופס מותאם אישית של בית מרקחת - תגובה

ד''ר דנה אקשטיין
    28/11/2012

מצטערת אבל לא ניתן למלא בבית חולים טופס של קופ"ח. מלבד זאת אני חושבת שזוהי שאלה ספציפית מידי שאינה מתאימה כל-כך לפורום.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז רק כדי לסגור את כל הקצוות

קוסטיה
    29/11/2012

למרות שבבית החולים הרופאים לא יכולים למלות טופס שאני מביא של בית מרקחת או של קופת חולים, כן ישנה אפשרות על ידם למלות טופס 29 ג' אשר קיים אצלם במקום?

יש לי פשוט תור חודש הבא ואני כבר מחכה כמעט חצי שנה לתור הזה, חוץ מהאיבחון אני גם מקווה לייבא תרופה שאולי תפתור אותי מהצרות שלי כמובן בהסכמת האפיליפטולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו