מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טופס 29ג'קוסטיה25/11/2012
שלום רב,
ברצוני לדעת האם בבית החולים הדסה עין כרם ניורולוגים או אפליפטולוגים יכולים למלות את הטופס הנ"ל כדי ליבא תרופה אשר לא אושרה בארץ או שהם לא מתעסקים בזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טופס 29ג' - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין27/11/2012שלום קוסטיה,
לפי הידוע לי כל רופא רשאי למלא טופס 29ג' גם בבתי החולים וגם בקופות החולים ובכלל זה גם בהדסה. טופס זה הינו למעשה מרשם לתרופה שאינה רשומה או שאינה רשומה לאותה אינדיקציה או באותו מינון בארץ והוא כרוך באישור רוקח אחראי של מוסד רפואי, כמו בית חולים או קופת חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי טופס מותאם אישית של בית מרקחת
קוסטיה28/11/2012שור טבנצ'יק, ומכיוון שהוא אמור להיות ממולא במחשב ולא ידנית האם יש דרך להעביר אותו לרופא שיבדוק אותי בהדסה עין כרם?
יש לי תור לשם חודש הבא והייתי רוצה לוודות שיוכלו למלות לי את הטופס האישי של בית המרקחת הנ"ל בנוסף לאיבחוני בפגישה עצמה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי טופס מותאם אישית של בית מרקחת - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין28/11/2012מצטערת אבל לא ניתן למלא בבית חולים טופס של קופ"ח. מלבד זאת אני חושבת שזוהי שאלה ספציפית מידי שאינה מתאימה כל-כך לפורום.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז רק כדי לסגור את כל הקצוות
קוסטיה29/11/2012למרות שבבית החולים הרופאים לא יכולים למלות טופס שאני מביא של בית מרקחת או של קופת חולים, כן ישנה אפשרות על ידם למלות טופס 29 ג' אשר קיים אצלם במקום?
יש לי פשוט תור חודש הבא ואני כבר מחכה כמעט חצי שנה לתור הזה, חוץ מהאיבחון אני גם מקווה לייבא תרופה שאולי תפתור אותי מהצרות שלי כמובן בהסכמת האפיליפטולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)