מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיצד מתאימים תרופה לאפילפסיה?אנה01/12/2012
כשלקחתי "למיקטל" 25 מ"ג הופיעו לי כאבי ראש חזקים שלא נסבלים - אז הפסקתי לאחר 4 ימים.
לאחר מכן לקחתי "טופריאמאט" 25 מ"ג והופיעו לי עיקצוצים חזקים בידיים והזיות בשינה ושיתוק שינה - אז הפסקתי לאחר 4 ימים.
כשלקחתי טגרטול- הופיעו לי סחרחורות וכאבי ראש קשים והזיות בלילה.
נמנום, כאבי ראש ומיגרנות, הזיות בלילה.
מדוע היו לי כאלה תופעות לוואי קשות ביותר ובלתי נסבלות מהתרופות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד מתאימים תרופה לאפילפסיה? - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין02/12/2012ישנם אנשים עם מידה שונה של רגישות לתרופות באופן כללי ולתרופות אנטי=אפילפטיות בפרט. מלאכת ההתאמה של טיפול יכולה להיות עדינה וממושכת ודורשת סבלנות ועבודה משותפת עם הרופא המטפל, תוך הבנה שחלק מהתופעות מוקלות אחרי זמן מסוים ושלא קיימות תרופות שנטולות לחלוטין תופעות לוואי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני אמצא תרופה לאפילפסיה שתתאים
אנה08/12/2012מה זאת אומרת שחלק מהתופעות מוקלות אחרי זמן מסוים?
היו לי כאלה תופעות לוואי קשות ביותר ובלתי נסבלות מהתרופות לאפילפסיה!!!!
כשלקחתי "למיקטל" 25 מ"ג הופיעו לי כאבי ראש חזקים שלא נסבלים - אז הפסקתי לאחר 4 ימים.
לאחר מכן לקחתי "טופריאמאט" 25 מ"ג והופיעו לי עיקצוצים חזקים בידיים והזיות בשינה ושיתוק שינה - אז הפסקתי לאחר 4 ימים.
כשלקחתי טגרטול- הופיעו לי סחרחורות וכאבי ראש קשים והזיות בלילה.
נמנום, כאבי ראש ומיגרנות, הזיות בלילה.
מדוע היו לי כאלה תופעות לוואי קשות ביותר ובלתי נסבלות מהתרופות הללו?
אני פוחדת שאני אשאר בסוף בלי טיפול תרופתי לאפילפסיה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני אמצא תרופה לאפילפסיה שתתאים - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין08/12/2012שלום אנה,
התסכול שלך ברור לחלוטין בהתחשב בניסיון שצברת עד עתה עם התרופות, אבל לשמחתינו קיימות עוד תרופות שטרם ניסית. כמו כן, לפעמים ניסיון מחודש עם תרופה שכבר ניסית והפעם בקצב עליה הרבה יותר איטי, ע"מ לאפשר למערכות הגוף "להתרגל" בהדרגה לחומר החדש, עשוי להיות הרבה יותר מוצלח. טיפול זמני בתסמינים של הטיפול התרופתי עשוי גם להועיל, כמו למשל תרופות נגד כאבים לטיפול בכאבי הראש ואף לימוד של הרפיות שיכולות לעזור להוריד את העוצמה הנחוית של כל תסמין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)