מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפלפסיה עוברת או שזה מחלה לכול החייחיים מרצקי05/06/2013
שלום אימי בת 91 לפני 6 חודשים הבחנה כחולה באפלפסיה לאחר
שפתעום לא יכלה לדבר ל 2 דקות לאחר יומים זה קרה שוב רצתה לדבר
ןלא יכלה נלקחה לבית החולים בדיקות סי טי הכול תקין הרופא נתן לה
טיפול בקפרא 500 בוקר 500 ערב וכן המליץ להשגחה של 24 שעות
אני גרתי עם אמי חודשים עד שקבלתי רשיון לעובדת זרה ולפני 3 חודשים
יש לה מטפלת בבית צמודה לפני חודשים בביקרת בתל השומר הרופא המליץ
להריד מינון של הקפרה ל 500 בוקר 250 בערב סה הוריד לה את המינון ב 250
יש לנו ביקרת באוד חודש ואימי רוצה לדבר עם הרופא בקשר להשגחה של 24 שעות
לא רוצה מטפלת צמודה...אימי במצב טוב אוכלת מתלבשת בקיצור עצמאית.אני לא רוצה .יש מצב שהמחלה האפלפסיה עוברת.???הרופא יכול להמליץ שלא צריך השגחה של 24 שעות??? אני רוצה שבגיל שלה שלא תגור לבד בבית!!!
ואני ממן את המטפלת מכיסי השמח לקבל הסבר ומה אני צריך לעשות
דברתי עם אמא זה לא עוזר....משהתחילה את הכדורים עד היום לא קיבלה התקף!!
נב סליחה על שגיעות הכתיב עולה חדש בישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפלפסיה עוברת או שזה מחלה לכול החיי - תגובה
ד``ר מרינה בוקסר10/06/2013בוקר טוב.
1. לגבי סיבות להתקפים אפילפטיים בגיל 91, קרוב לוודאי מדובר בשינויים איסכמיים כרוניים לפי גיל. התקפים שאתה מתאר לא קשים, אך בכל מקרה זה התקף אפילפטי והיא צרעכה טיפול אנטי אפילפטי. לפי דעתי טיפול בקפרא 750 מ"ג ביום, זה טיפול טוב ומינון לא גבוהה. במידה ואין לה התקפים ואין תופעות לוואי של קפרא אשפר להמשיך את הטיפול. לגבי שאלה, האם אפילפסיה בגיל זה עוברת, זה שאלה, אנחנו מעדיפים להמשיך טיפול לתקופה ארוכה עם תרופה טובה במינון מינימלי.
2. לגבי השגחה, אמך, בת 91, גם במידה ואין לה התקפים רצוי שתייה לה השגחה.
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)