מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב של בלבול שלאחר אשפוזרחלי11/10/2013
בעלי היה מטופל בטגרטול וקפרה. היה מאוזן במשך שנה ואז קבל התקף גרנד מאל שלאחריו היה בסטטוס אפילפטיקוס. הוסיפו לו גאבא פנוטין והוא יצא מבית החולים במצס של בלבול ורעדים בידיים.
לאחר שבוע קבל שוב התקף ושוב סטטוס פילפטיקוס ואז הוחלפה הגאבא בדפלפקט. הן הוסיפו לו 3 כדורי לוריוון ביום. הוא שוחרר מבית החולים במצב בלבולי, בעיות זכרון לטווח קצר וכרגע הוא גם מכופף לצד שמאל והולך במהירות. יש לי תור למרפאה הנוירולוגית לאחר שכבר בקרתי במיון ונפנפו אותי משם לאחר בדיקה.
אנא עזרו לי. לא יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב של בלבול שלאחר אשפוז - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין11/10/2013שלום רחלי,
המצב שאת מתארת נראה באמת כמו מצב שדורש מחשבה מעמיקה במרפאה יותר מאשר התיחסות של חדר מיון. לכן - מצוין שקבעת תור למרפאה הנוירולוגית ואני מקוה שהתור יגיע בהקדם. בינתיים חשוב להצטייד בבדיקות דם עדכניות של רמות הטגרטול והדפלפט בדם (לבדוק בבוקר, לפני נטילת הכדור של אותו הבוקר), ספירת דם, תפקודי כבד, עמילאז, מלחים בדם. יתכן שרופא המשפחה כבר יוכל לעזור לכם אחרי בדיקות הדם כי יש אפשרות שבעקבות התוספת של התרופות היו השפעות על התרופות הישנות או על ריכוז חומרים חיוניים בדם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)