מצב של בלבול שלאחר אשפוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב של בלבול שלאחר אשפוז
    רחלי
    11/10/2013

בעלי היה מטופל בטגרטול וקפרה. היה מאוזן במשך שנה ואז קבל התקף גרנד מאל שלאחריו היה בסטטוס אפילפטיקוס. הוסיפו לו גאבא פנוטין והוא יצא מבית החולים במצס של בלבול ורעדים בידיים.
    לאחר שבוע קבל שוב התקף ושוב סטטוס פילפטיקוס ואז הוחלפה הגאבא בדפלפקט. הן הוסיפו לו 3 כדורי לוריוון ביום. הוא שוחרר מבית החולים במצב בלבולי, בעיות זכרון לטווח קצר וכרגע הוא גם מכופף לצד שמאל והולך במהירות. יש לי תור למרפאה הנוירולוגית לאחר שכבר בקרתי במיון ונפנפו אותי משם לאחר בדיקה.
    אנא עזרו לי. לא יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב של בלבול שלאחר אשפוז

הוספת תגובה

• מצב של בלבול שלאחר אשפוז - תגובה

ד''ר דנה אקשטיין
    11/10/2013

שלום רחלי,
    המצב שאת מתארת נראה באמת כמו מצב שדורש מחשבה מעמיקה במרפאה יותר מאשר התיחסות של חדר מיון. לכן - מצוין שקבעת תור למרפאה הנוירולוגית ואני מקוה שהתור יגיע בהקדם. בינתיים חשוב להצטייד בבדיקות דם עדכניות של רמות הטגרטול והדפלפט בדם (לבדוק בבוקר, לפני נטילת הכדור של אותו הבוקר), ספירת דם, תפקודי כבד, עמילאז, מלחים בדם. יתכן שרופא המשפחה כבר יוכל לעזור לכם אחרי בדיקות הדם כי יש אפשרות שבעקבות התוספת של התרופות היו השפעות על התרופות הישנות או על ריכוז חומרים חיוניים בדם.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו