טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נוטלת טופמקס 50 ו-100 פתאום כשרכשתי בבית המרקחת לאחר מספר ימים התחילו תופעות לוואי בעיניים יותר מדי של כאבים, קפיצות לכל כיוון... הסתכלתי על התרופה וראיתי שהמספרים מובלטים חלקית...ה1 יותר מהאפסים והtop מאחורה מטושטש...ומחוק... כך גם ב-50. יש לי תופעות לוואי נוראיות בעיניים. ואין לי תור לרופא!!!! כיצד אפשר לבדוק האם התרופה מזוייפת? בית המרקחת לא מוכן. (היא נלקחה בכללית...) האם זה הגיוני שתהיה מזוייפת? אשמח לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני אישית לא שמעתי על טופמקס מזויף, אך הדרך לברר זאת זה דרך בית המרקחת או משרד הבריאות. לחילופין, יתכן גם שאין קשר סיבתי ישיר בין התרופה שרכשת לבין מה שאת מרגישה ולכן כדאי לבדוק את התחושות אצל רופא המשפחה ואולי לבצע בהנחיותו מספר בדיקות דם.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד