תרופה מזויפת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה מזויפת?
    דנה
    07/02/2014

אני נוטלת טופמקס 50 ו-100 פתאום כשרכשתי בבית המרקחת לאחר מספר ימים התחילו תופעות לוואי בעיניים יותר מדי של כאבים, קפיצות לכל כיוון... הסתכלתי על התרופה וראיתי שהמספרים מובלטים חלקית...ה1 יותר מהאפסים והtop מאחורה מטושטש...ומחוק... כך גם ב-50. יש לי תופעות לוואי נוראיות בעיניים. ואין לי תור לרופא!!!!
    כיצד אפשר לבדוק האם התרופה מזוייפת? בית המרקחת לא מוכן. (היא נלקחה בכללית...)
    האם זה הגיוני שתהיה מזוייפת?
    אשמח לדעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה מזויפת?

הוספת תגובה

• תרופה מזויפת? - תגובה

ד''ר דנה אקשטיין
    21/02/2014

שלום דנה,

אני אישית לא שמעתי על טופמקס מזויף, אך הדרך לברר זאת זה דרך בית המרקחת או משרד הבריאות. לחילופין, יתכן גם שאין קשר סיבתי ישיר בין התרופה שרכשת לבין מה שאת מרגישה ולכן כדאי לבדוק את התחושות אצל רופא המשפחה ואולי לבצע בהנחיותו מספר בדיקות דם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדנה מאיל

דני קופולוביץ
    27/03/2014

מה עם יום הסגול???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו