מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי למיקטלאמיר,29/07/2014
שלום רב,
אני בחור צעיר ובריא בד"כ, לאחר שעברתי פרכוס ככל הנראה כללי ראשון הוחלט להתחיל לי טיפול בכדור למיקטל.
הדבר שמטריד אותי לגבי הכדור הוא שהבנתי שתיתכן, במיעוט של המקרים, פגיעה קוגניטיבית.
רציתי לשאול האם באמת יש סיכוי לפגיעה קוגניטיבית ואם כן האם זה נדיר, האם ידוע לפי מחקרים רפואים, מבחינה סטטיסטית מהו הסיכוי לפגיעה שכזו? כלומר, אדם אחד מתוך כמה עלול לחוות פגיעה שכזו.
כמו כן, אם באמת תתקיים פגיעה שכזו האם היא תתקיים רק בזמן נטילת התרופה או שהיא תהיה בלתי הפיכה?
תודה מראש ומתנצל על ריבוי השאלות אך הנושא חשוב לי,
אמיר,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי למיקטל - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין29/07/2014שלום אמיר,
למיקטל הינה דוקא אחת התרופות נוגדות הפרכוסים עם תופעות הלוואי הקוגניטיביות המעטות ביותר. למעשה נדיר מאוד שאנשים יתלוננו על תופעות כאלו תחת טיפול בלמיקטל ויש אף המדווחים על תחושת שיפור ביכולות הקוגניטיביות כאשר נוטלים תרופה זו. כמובן שבכל אופן כל תופעה שעלולה להגרם הינה הפיכה, כלומר חולפת אחרי הפסקת השימוש בתרופה.
לדעתי אתה יכול להיות שקט בנוגע לטיפול שקיבלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)