טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי לכולם, אני בת 32 זה עתה גיליתי שאני בהריון בשבוע ה-7 ואני נוטלת קפרה 1500 מ״ג ביום יחד עם חומצה פולית 5 מ״ג, האם זה מסוכן בהריון כי אולי יכול לקרות משהו לעובר? והאם ישנו צורך שגם הנוירולוגית שלי תלווה אותי אותי במהלך ההריון יש או שמספיק רק האחות למעקב הריון? אציין שהיה לי התקף חד פעמי לפני 6 שנים שבו הוחלט שיש לי jme והתאימו לי קפרה ואני ״נקייה״ מהתקפים העלולים שהיו להיות לי לכן 3 שנים לא ביקרתי אצל הנוירולוגית כי הכל תקין. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב. בהחלט את צרויכה לווי מיוחד של נוירולוג כדי להתאים לך מינון נכון ולשמור על עובר ועליך. תהליך של הריון משנה פירוק של תרופה אנטי אפילפטית ומשנה את רמת תרופה בדם.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר