טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי אני מאובחן בjme מגיל 15, מטופל בדפלפט כרונו קרוב ל8 שנים(בן 23 כיום). בשנים הראשונות 500 מג ביום ונעלמו התקפים, בשנים האחרונות חזרו בתדירות נמוכה. אך לעתים ההתקפים חריפים יותר. לאחר ביקור אצל הניורלוגית פעמיים העלתה לי מינון בהדרגה ל750 מג, ללא שיפור משמעותי וכרגע אני על גרם. התדירות פוחתת אך אין העלמות מוחלטת של התקפים ולעתים הם עדיין חריפים. יש לציין שאני בגילי מעוניים להתקדם ללימודים אקדמים וללמוד נהיגה, דבר שלא נראה באופק בעקבות מצבי הרפואי. מה לעשות לדעתך אם תחושתי היא שהנירולוגית לא מועילה ופשוט רק משחקת לי במינונים? והייתי מעוניין לדעת כיצד אני יכול לבקש ולברר על ניתוח והתאמה אליו, או לניתוח החדש באיכילוב שמתבצע דרך צריבת גורם אפילפטי עי קרן לייזר. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב. בהחלט, צריך לקבל החלטות לגבי המשך טיפול כדי למנוע התקפים אפילפטי ים מצד אחת ומצד שני לא לפגוע באיכות החיים. כדי לפנות לאפילטולוג כדי להתאים לך טיפול המתאים. תרגיש טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר