מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח קטרקט ובעקבותיו השתלת עדשות לראייה מרחוקאסתר25/10/2012
עברתי לפני כמה חודשים ניתוח קטרקט ובעקבותיו השתלת עדשות לראייה מרחוק.
לא ארחיב רק אומר שבתחילה השתילו לי עדשה אחת לרחוק ואחת לקרוב. הרופא כנראה לא התקין עדשה נכונה בקרוב ואז נותחתי שוב וגם בעיין זאת הושתלה עדשה מרחוק.
מאז חיי אינם חיים. אמנם אני רואה טוב מרחוק אבל בטווח הבינוני והקרוב אני רואה מטושטש. השינוי בין הקרוב לרחוק הוא ממש בטווחים קטנים כך שכל הזמן אני נעה בין ראיה טובה לטשטוש. זה גורם לי לכאבי ראש וגם לתחושה של ריחוף, אני לא בטוחה אם אני רואה טוב או לא. עשיתי משקפיים לראיה מקרוב אבל גם איתם אני לא רואה טוב. למשל, מתקשה בקריאת ספרים או עיתונים. חיכיתי שיחלוף זמן כי חשבתי שאולי אני צריכה להתרגל אבל המצב הוא קטסטרופאלי. מה אפשר לעשות? מבקשת מאוד אם מישהו יכול להפנות אותי למומחה. אינני מתכוונת לפעול כנגד הרופא המטפל כל שאני רוצה זה למצוא פיתרון ולחזור למצב נורמלי. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קטרקט - תגובה
פרופ' ישראל קרמר30/10/2012אסתר שלום רב,
היות ועברת ניתוח קטרקט עם השתלת עדשה לראייה מרחוק, הדרך הבטוחה ביותר היא התאמת משקפיים מולטיפוקליים ע"י אופטומטריסט מנוסה בהתאמת מולטיפוקלס אשר יתנו לך פתרון לטווח הביניים-קרוב.
במידה וקשה לך להסתדר עם משקפיים אלו אפשר לנסות עדשות מגע מולטיפוקליים.
לא נראה לי כי כדאי לסכן העיניים ולנסות להחליף העדשות שהושתלו בעינייך, לסוג מולטיפוקלי.
בברכה,
פרופ' קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
החלמה מניתוח קטרקט והתייבשות בעין
ניתוח קטרקט לחולה אלצהיימר
הבדל בין Z-LASIK לבין Lasik Eye-Q
בלפריטיס כרונית וכלזיונים חוזרים
טיפות עיניים הכי מומלצות ליובש קשה בעיניים?
סינוור בנהיגה לכיוון השמש
ירידה בראיה בחודשים האחרונים
חזרת ראייה בעין המנותחת
כאבי ראש אחרי ניתוח קטרקט
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)