ניתוח קטרקט לבעל עינים קטנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קטרקט לבעל עינים קטנות
    יעקב
    01/02/2016

בן 69 נתוני בדיקת עיינים:דיקת העינים שלי: ar +8.00 -2.00/157 le +7.75-1.50/178 gonion be open angle +2 pigment
    לדברי רופאת העיינים שלי תוך כשנה אזדקק לניתוח קטרקט ובעיינים קטנות הסיכון גבוה יותר.
    שאלותי:
    1.מה אחוז הסובלים מעיינים קטנות באוכלוסיה המבוגרת? רצוני להסיק מכך ולדעת האם לרופאים בארץ יש נסיון רב בניתוחי קטרקט לעיינים קטנות, והאם יש מרכזים רפואים שמתמחים בניתוחים אלה ויש ברשותם הציוד החדיש ביותר?
    2.האם יש מרכזים רפואים בעולם שמתמחים בניתוחים אלה?אין לי בעיה כספית.
    3האם ניתוחים אלה דורשים ציוד לייזר מיוחד,או האם יש מכשירי לייזר מיוחדים שמקלים על הניתוח ומשפרים את סיכויי ההצלחה?
    4.הבנתי שקוטר העיין הוא פרמטר חשוב למדידית הסיכון להצלחת הניתוח. האם רופא עיניים בביקור שיגרתי מודד את קוטר העין? או יכול לבצע זאת בבדיקה פשוטה? או יש לבקש זאת לא במסגרת בדיקת עיניים שיגרתית?
    מצטער על אורך השאלה אבל חשוב לי מאד לדעתמה הסיכון לאבד או לפגוע משמעותית בעיניי שבלעדיהם אין חיים.
    אודה מאד מאד על תשובה מפורטת
    בתודה מראש
    יעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח קטרקט לבעל עיינים קטנטת - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    03/02/2016

בכל בדיקה לפני ניתוח נמדד אורך העין.
    אין צורך בציוד מיוחד לניתוח.
    יש צורך לפנות למנתח בעל מיומנות גבוהה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו